Necesitatea de a prezerva bruma de democrație care ne-a mai rămas

0

Se zice că, atunci când guvernul se teme de popor, e democrație. Cert e că, atunci când poporul se teme de guvern, e dictatură. Este, de asemenea, cert, că o societate în care este permisă doar ideologia oficială și sunt admise doar informațiile și opiniile conforme cu linia de partid unic și de stat profund, e o societate totalitară, detestabilă. Când dizidența este înabușită, când protestele populare sunt dezavuate pe motiv că sunt organizate de partide de opoziție sau de opoziția extraparlamentară, lumea în care trăim e pe un făgaș greșit.

Dacă nu pentru speranța unei soluții la crizele suprapuse, programate de statul profund pentru a supune prin frică, sărăcie și înfometare, măcar pentru necesitatea de a prezerva bruma de democrație care ne-a mai rămas, TREBUIE să participăm la protestele care se declanșează duminică, 2 octombrie. Nu are nicio importanță că protestul este promovat de un partid de opoziție. În definitiv, protestele anilor 2017-2018 au fost declanșate, susținute și finanțate de partidele aflate la putere în plandemie, atunci în opoziție. Nu a fost și nu este o putere bună. E plină de proști, impostori și indivizi de rea-credință. De ce s-ar justifica mai mult protestele acestei foste opoziții pentru corporații și bănci, contra salariilor minime și a pensiilor, pentru liberalizarea haotică a prețurilor la energie, pentru „lupta” contra „corupței” celorlalți (niciodată contra corupției reale a celor care se află la butoanele statului profund) și nu s-ar justifica un protest contra nenorocirilor aduse de globalismul progresist?

Mergeți la protest începând de duminică! Voi fi în stradă și eu, începând de luni, 3 Octombrie.

Autor: Gheorghe Piperea

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.