„Nu o să fim sclavi niciodată şi simpli consumatori, la mila speculanţilor financiari!”

7

Iată discursul, o mică sinteză a ideilor ”extremistei” (în viziunea progresiștilor și globaliștilor) Georgia Meloni, cea care conduce partidul politic Frații Italiei, din 2014, și este președintele Partidului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, din 2020, și care, cu partidul său, a câștigat primul loc în opțiunile italienilor în alegerile desfășurate duminică, 25 septembrie 2022:

„Vă rog răspundeţi la următoarele întrebări, sunt despre ceea ce facem azi aici: De ce este familia un inamic? De ce este familia atât de înspăimântătoare? Există un singur răspuns la aceste întrebări: Pentru că ne defineşte. Pentru că defineşte identitatea noastră. Pentru că tot ce ne defineşte acum este un inamic… Pentru că ei îşi doresc ca noi să nu mai avem o identitate şi să fim nişte sclavi, consumatori perfecţi.

Deci de atacă identitatea naţională, identitatea religioasă. Ne atacă identitatea de gen, ne atacă identitatea familiei.

Nu mă pot defini ca italiană, creştină, femeie, mamă. Nu! Trebuie să fiu cetăţeanu X, genul X, părintele 1, părintele 2. Trebuie să fiu un număr. Pentru că, atunci când sunt doar un număr, când nu mai am o identitate sau rădăcini, atunci o să fiu sclavul perfect, la mila speculanţilor financiari.

Acesta este motivul pentru care inspirăm atât de multă frică. Pentru că noi nu vrem să fim nişte numere.

O să apărăm valoarea fiinţei umane. Fiecare om. Pentru că fiecare om are un cod genetic unic, care nu se repetă. Şi, fie că vă place sau nu, acest lucru este sacru. O să-l apărăm pe Dumnezeu, ţara şi familia! O să ne apărăm libertatea! Pentru că noi nu o să fim sclavi niciodată şi simpli consumatori la mila speculanţilor financiari!”

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

7 COMENTARII

 1. Nu uitati ca promova certificatele:
  Meloni quickly changes her tune
  Months after those supportive comments towards the Digital Green Certificate, Meloni drastically changed her tune with some more sane and comforting comments.

  “The idea of using the green pass to be able to participate in social life is chilling, it is the last step towards the realization of an Orwellian society,” she tweeted in July 2021.

  “[It is] an unconstitutional madness which Fratelli d’Italia forcefully rejects. For us, individual freedom is sacred and inviolable.”

  Whether Meloni genuinely was initially vouching for a non-invasive kind of health passport (if that is even possible) only to realize that it would be used for far wider controls on people’s lives, is up for debate.

 2. CE FAC ACUM BARONII (tradatorii de tara) N-AU FACUT CALAII COTROPITORI AI NEAMULUI
  Baroniada este un fenomen feroce caracteristic fiintelor lipsite de ratiune, de logica fiind lacome si hulpave, lipsite de caracter, de omenie de smerenie si de mila. Baronii se imbogatesc fara limita prin politica salbatica, perversiuni si scheme mafiotice au devorat economia si avutia nationala au vandut pamantul tarii si i-au fortat pe romani sa emigreze ,dupa SIRIA ROMANIA ESTE PE LOCUL DOI PE PLAN MONDIAL. Baroniada s-a dezvoltat in Ro precum sclavagismul preistoric unde populatia predominanta este supusa dezorientat si spalata la creier, in localitatile si judetele sarace din toate p.d.v din zonele, in Moldova, Oltenia, Muntenia si Dobroge exceptand oarecum Banatul si Transilvania. DEBARONIZAREA, daca va mai apuca sa aiba loc pana la disparitia completa a statului, va fi un fenomen social-istoric deloc placut clasei dominante, asemanator tuturor revolutiilor petrecute pe mapamond pt a se face un salt social calitativ la nivel national si nimic mai complicat si asta se va intampla cat de curand in Ro. Doamne ajuta-i pe toti romanii de pretutindeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.