Prostia-imbecilitatea-complicitatea, groparii presei din România!

0

Verificare din trei surse OFICIALE …iată mare filozofie a presei! Verificarea! Principala obligație care dă rigoare, seriozitate și credibilitate profesiei de gazetar, jurnalist, reporter, cum vrei să-i spuneți!

Observ în ultima perioadă cum presa din România se sinucide asistat de un grup de idioți care confundă meseria asta, cu uriașe responsabilități sociale. Dincolo de faptul că se scrie extrem de prost, principalele surse de informare au ajuns: Facebook, Twitter și TikTock. Acestea au devenit surse „oficiale” pentru presa românească pretins de calitate, altfel total iresponsabilă. Motivațiile care țin de trafic, vizualizări, clickbait, pentru publicitate, nu fac decât să accentueze lipsa de profesionalism a celor ca se pretind jurnaliști, niște impostori traducători cu google din presa occidentală, capabili să abordeze, fără pic de reținere, absolut orice subiect.

Astăzi, 90% din conținutul presei din România reprezintă conținutul unei vidanje în care textele, comentariile și dezbaterile colcăie supoziții și presupuneri: „mai multe zvonuri”, „potrivit zvonurilor”, „informațiile sugerează”, „rămân doar zvonuri”, „potrivit blogului”, „a plănuit”, „ar fi folosit”, „ar fi utilizat”, „se crede că”, „este posibil să”, „se aude că”, „surse anonime afirmă că” …la care se adaugă avalanșele de poziții personale subiective, promovate de indivizi prezentați drept analiști, experți, specialiști, profileri etc., oameni care nu fac decât să colporteze, cu o sinucigașă inconștiență, strategia de manipulare globală promovată de mass media străine aflată în subordinea guvernelor care urmăresc interesele geopolitice ale marilor capitale occidentală.

De ce face presa românească acest grav deserviciu societății românești? În primul rând pentru că este lipsită de profesioniști. Apoi, pentru că profesia asta s-a îndepărtat de menirea pentru care a apărut: prezentarea ADEVĂRULUI, INFORMAREA și APĂRAREA INTERESULUI PUBLIC!

Astăzi, presa românească nu face decât să ascundă adevărul, să dezinformeze și să protejeze politicienii care plătesc cu zeci de milioane de euro din bani publici călcarea în picioare a interesului public!

În acest joc mizerabil, singura victimă este publicul mințit și condus într-o zonă de demență generalizată, tot mai departe de adevăr, de normalitate și încredere în tot ceea ce înseamnă instituții publice, clasă politică, mass media.

Cine/care sunt sursele dezinformării publice românești și mondiale de astăzi? Serviciile secrete americane, europene și românești. De unde știm asta? Din simpla urmărire a ,știrilor” colportate la unison de mass media tot mai puțin libere, tot mai puțin critice, tot mai puțin …presă!

Dacă acesta este nivelul „CELUI MAI BUN PORTAL DE ȘTIRI”, vă imaginați cum arată celelalte publicații, dar mai ales pretinsele agenții de presă din România – niciuna cu corespondenți în marile capitale din Europa de Est și Asia?

Autor: Dan Tomozei

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.