Un apel împotriva naivității: cine a controlat Globalismul va controla și prăbușirea sa…

0

Trebuie să fii foarte naiv să-ți imaginezi că adevărații păpușari din spatele scenei lumii sunt cu adevărat luați prin surprindere de prăbușirea globalismului. Nu, nu sunt luați deloc prin surprindere de faptul că pendulul, pe care tot ei l-au dus la o extremă, începe acum să o ia cu forţă către cealaltă extremă… Păpușarii cunosc foarte bine aceste lucruri şi exact pe această mişcare, către cealaltă extremă, mizează în prezent. Aşa că să nu se bucure nimeni prematur că „globalismul se face ţăndări”, cum auzim tot mai ades. Pentru că depinde ce se întâmplă mai apoi cu aceste ţăndări… Dacă ţăndările găsesc elementele comune, atunci lumea va putea fi resconstruită. Dacă, dimpotrivă, începe să ne sară la toți țandăra, dacă fiecare ţandără începe să se războiască total cu fiecare ţandără, atunci nu numai că lumea nu va mai fi reconstruită, dar vom ajunge la un război al tuturor împotriva tuturor care va face praf întreaga lume a oamenilor.

Aviz naivilor: planul merge mai departe, către 2023…

 

(Fragment din cartea «2021+2022+2023: Marea Bătălie pentru Omenire»: https://liviuplesoianu.gumroad.com/…/marea-batalie…)

 

Autor: Liviu Plesoianu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.