Ediție aniversară a revistei germane Playboy: Pe copertă, o „frumusețe” cu păr pe piept

0

Anul acesta, în 2022, Playboy Germania a sărbătorit 50 de ani de existență. Cu acest prilej, ediția din august 2022 a fost publicată cu 50 de coperte diferite. Printre acestea, una iese în evidență în mod șocant.

Practic, nu mai este vorba de «Playboy», ci este un fel de „gayboy”.

Strania copertă a fost realizată de fotograful Denys Karlinskyy, stabilit la Hamburg, dar care s-a născut în Mariupol și și-a petrecut prima jumătate a vieții în Ucraina. Inițial, acesta a vrut să ne creeze o copertă care să facă referire la evenimentele de război din țara sa natală. „Dar pentru că am o legătură foarte personală cu subiectul, m-am luptat cu el. Atunci am înțeles că nu poți descrie grozăvia războiului cu o poză”. Așadar, pentru a putea face o declarație relevantă din punct de vedere social, după cum declară el, s-a decis să o pozeze pe queer Geraldine Schabraque.

Declarația modelului despre această ședință foto este extrem de elocventă, neavând nevoie de niciun comentariu: „Sunt încântată de șansa de a oferi vizibilitate homosexuală! Să fii o persoană homosexuală fără sâni, dar cu păr pe piept, pe coperta Playboy, este o putere nebunească”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.