Gata, s-a făcut plata pentru Schengen!

0

„Noul stăpân al Coloniei vine să își ia tainul” titram chiar ieri. Atunci când dezvăluiam că „descinderea” premierului olandez Mark Rutte în România va fi celebrată prin acordarea mai multor contracte direcționate de statul român către compania olandeză navală Damen.

Iar la doar câteva ore de la apariția acestei dezvăluiri și cu doar o zi înainte de sosirea la București a omului care ne poate băga în Spațiul Schengen sau lăsa din nou în afara „Europei civilizate”, s-a și făcut prima plată!

Șefii Ministerului Afacerilor Interne, în frunte cu ministrul Lucian Bode și secretarul de stat Raed Arafat stând la poză pentru a anunța că „România a cumpărat cu 44 milioane de euro două nave de pompieri de la compania olandeză Damen”.

Kommer și cu Mark

Această primă plată fiind desigur pe placul bunilor prieteni Kommer Damen, proprietarul multimiliardar al companiei beneficiare a contractului semnat de MAI și premierul olandez Mark Rutte. Dar nu este decât „deschiderea”.

Pentru că Mark Rutte nu va ezita „să jupoaie” statul român aflat la cheremul votului său strict politic pentru intrarea României în Spațiul Schengen cât de mult va putea.

Astfel că Damen va trebui să primească și contractul corvetelor… Cel al submarinelor, în comun cu SAAB… În timp ce Portul Constanța nu va trebui extins și modernizat decât cu management olandez… (Cătălin Tache, national.ro)

UE, o mocirlă morală în care am intrat până la gât! Scârbă! Ce-a fost și ce-a ajuns UE! Niște bandiți, care fac recurs la „principii și valori europene”. Când totul este pe bani. E strigător la cer.

Modul în care niște gangsteri care conduc UE n-are alt scop decât să facă bani pe spinarea popoarelor care au intrat cu dorința sinceră că vor face parte dintr-un club select.

Autor: David Angelo

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.