„Suntem o Colonie, Statul Român nu mai există, politicienii primesc ordinele de la stăpânii lor. România nu trebuie să se implice în războiul din Ucraina!”

1

În Colonia România, ministrul Apărării trebuie să demisioneze pentru că a îndrăznit să spună că e nevoie de negociere în războiul din Ucraina.

Se pare că există o super-putere mondială, care are ca scop să întrețină și să extindă conflictul dintre Ucraina și Rusia.

Când ministrul Apărării, Vasile Dâncu, ‘a îndrăznit’ să spună că este nevoie de negociere, pentru ca acest conflict să se termine, partidul USR a sărit ca ars, cerându-i demisia.

O asemenea atitudine din partea USR, nu poate semnifica decât slugărnicia acestui partid față de Statul din umbră, care întreține cu disperare acest conflict.

Deci… în Colonia România, ministrul Apărării trebuie să demisioneze pentru că a îndrăznit să spună că e nevoie de negociere, în timp ce, în Franța, Macron a spus chiar aseară că, ce să vezi, e nevoie de negociere. Pe bune întreb – mai e vreun român care încă nu a priceput în filmul cărei super-puteri joacă așa-zisa conducere a așa-zisului „stat român”!?? Mai e vreun român care încă nu pricepe că escaladarea conflictului nu va face decât să arunce în aer întreaga Planetă!?

Eu îmi fac datoria și repet – planul se rostogolește mai departe, din cauza IGNORANȚEI și PASIVITĂȚII celor mulți…

Fie să FIM!

Dar asta nu este tot, înalt prea sfinția sa, filozoful și filantropul de marcă, președinte al PSD, Marcel Ciolacu, lovește încă o dată puternic cu bâta în baltă, spunând: „Să ai păreri personale sau crezuri E DEPĂȘIT! Nu e cazul să avem păreri personale și crezuri”.

Români, acum ÎNȚELEGEȚI toți!? Ceea ce a spus relaxat Ciolacu e pur și simplu înfricoșător: „Să ai păreri personale sau crezuri E DEPĂȘIT! Nu e cazul să avem păreri personale și crezuri!. Ca ministru al Apărării nu mai ai crezuri – ai o politică a statului român!” …Ce e în neregulă cu ce a spus Ciolacu? TOTUL! Iată, pe puncte:

  1. Să ai păreri personale și crezuri NU e niciodată un lucru rău! Asta arată că ești om, că ai creier, că ai inimă, că ai spirit, că nu ești doar un robot cipat care execută comenzi! Nici nu ar trebui să ajungi vreodată parlamentar, membru al Guvernului sau Președinte dacă nu ai păreri personale și crezuri și, mai ales, dacă nu ți le asumi PUBLIC! Cum să spui că „să ai păreri personale sau crezuri E DEPĂȘIT”!? Deci liberul arbitru al omului e DEPĂȘIT!? Libertatea de gândire și de exprimare sunt DEPĂȘITE!? În halul ăsta am ajuns!?
  2. Dar cine e, Ciolacu, „statul român”? Dacă nici măcar un ministru nu e parte a statului român, atunci cine e? Cine hotărăște pentru statul român? Tu realizezi că tocmai ai admis, cu dezinvoltura precară care te caracterizează, că „statul român” de fapt NU mai există -că vă primiți de la STĂPÂNII voștri direcțiile așa-zisului „stat român”!? Sinistru, Ciolacu, e sinistru ce tocmai ai spus! Dar e și bine, pentru că le arată tuturor românilor care mai judecă faptul că sunteți doar niște marionete, gata să ne bage inclusiv în război dacă așa vi se ordonă!”.

Autor: Liviu Pleșoianu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. ASTA DOVEDESTE CA DE 33 DE ANI TARA ESTE CONDUSA DE BANDITI SI DE HOTI. ESTE OARE ROMANIA STAT MAFIOTIZAT……??? CEI CARE AU FURAT DIN AVEREA TARII SI DREPTURILE „POPULIMII” NU TREBUIE INCHISI pentru a cheltui statul cu intretinerea lor CI TREBUIE SA LI SE CONFISTE AVERILE ILICITE PANA LA AL DOILEA NEAM.
    FAPTELE DE FARUDARE SAU FURĂCIUNE SE POT PRESCRIE DAR ELEMENTELE CONFISCĂRII nu se prescriu NICIODATA ………………………ELE POT FI CONFISCATE -RECUPERATE CHIAR SI INAINTE DE TERMINAREA PROCESULUI PENAL………………
    CAT A FOST ROMANIA FURATA DUPA 1989 (fara nici un razboi) N-A FOST PAGUBITA IN ISTORIA EXISTENTEI SALE DE SUTE DE ANI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.