Așa arată frumusețea feminină în America!

0

Așa arată frumusețea feminină în America!

America, țara de unde noi „luăm lumină”, de câțiva ani de zile, țara de unde împrumutăm toate obiceiurile și care este un reper pentru mulți români!

Acesta este visul american, pentru 2023! Priviți și „luați lumină”, că avem de unde…și ne și place să „luăm lumină” de la ei, suntem cei mai mari fani ai lor!

Brian Nguyen a devenit primul bărbat care a câștigat un concurs de frumusețe pentru femei, organizat de către Miss America.

El a reușit să fie ales „Miss Greater Derry 2023”, informează The Post Millenial.

Pe lângă această coroană, Nguyen a primit și o bursă școlară creată „pentru tinere femei cu vârste între 17-24 de ani, care trăiesc in zona Greater Derry”.

Anul trecut, Playboy a pus, pentru prima oară, pe coperțile sale, UN BĂRBAT, iar un alt bărbat, a fost declarat SPORTIVA anului în Noua Zeelandă!

Este extrem de vizibilă „direcția” acestei societăți! Este extrem de vizibilă lupta îndreptată împotriva bisericii și împotriva familiei, care tot de acolo vine!

Este foarte vizibilă încercarea disperată a unor oameni, care astăzi conduc planeta, de a ne distruge orice reper: de credință, de frumusețe, de sănătate, de echilibru.

Nu, dragii mei, pentru mine acest Brian Nguyen va rămâne pentru totdeauna un bărbat care nu se regăsește in corpul lui, însă niciodată nu as putea să îl văd o femeie frumoasă!

Observ …cum de la o zi la alta …America se îngroapă! Și-au pierdut până și banala noțiune de „frumusețe feminină”!

Autor: Cristina Isabela Lăpădătoni

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.