„Bruxelles a ajuns să însemne: minciună ideologică, perfidie antinațională și încăpățânare globalistă”

0

Senatorul (AUR) Sorin Lavric a participat la conferința «Acea Europă în care credem» unde a ținut un discurs în care a analizat starea Uniunii Europene în prezent.

Sorin Lavric crede că Uniunea Europeană este un proiect „care sună tot mai fals”, iar Comisia Europeană se vrea „un soi de Guvern federal pe care nu l-a învestit nimeni”. În opinia sa, scopul Bruxelles-ului este de a realiza un „suprastat federal” în care totul să fie controlat, iar criticii să fie reduși la tăcere.

Lavric a spus: „Europa se află la răscruce. Când părinții fondatori ai Uniunii Europene au gândit acest minunat proiect, ei au avut în minte un edificiu de state suverane și de națiuni creștine, dar un edificiu înlăuntrul căruia toți să cântăm o simfonie politică de a cărei frumusețe, ambiție și durată să nu se îndoiască nimeni.

Din păcate, astăzi simfonia sună tot mai fals. Frumusețea ei este tot mai îndoielnică, ambiția de la început a fost înlocuită cu o oboseală rău-prevestitoare, iar în durata acestui proiect politic nu mai cred decît birocrații globaliști.

Bruxelles a ajuns să însemne: minciună ideologică, perfidie antinațională și încăpățânare globalistă

Astăzi, simfonia Europei s-a preschimbat într-o dezamăgitoare cacofonie, într-un haos de disonanțe peste care domnește malefic birocrația de la Bruxelles. În ochii noștri, ai conservatorilor din Europa, Bruxelles a ajuns să însemne: minciună ideologică, perfidie antinațională și încăpățânare globalistă. Comisia Europeană, care se vrea un soi de Guvern federal pe care nu l-a învestit nimeni, nu doar că nu mai inspiră încredere, dar pe deasupra a devenit un vector nefast îndreptat împotriva acelor elemente care definesc spiritul european: creștinism, stat național, familia clasică (bărbat + femeie) natura umană ireductibilă. În locul lor, aceeași comise pune: ateismul, globalismul, parteneriatul între homosexuali, aberația transgender. Mai mult, Comisia Europeană ne flutură câteva pseudo-doctrine din care și-a făcut blazon inconfundabil: ideologia de gen, dogma egalității cu orice preț, colonizarea premeditată cu populații alogene, scăderea poluării prin decarbonizare silită, obsesia vaccinului anticovid, moneda electronică (digitală) universală.

Scopul final al Bruxelles-ului este un suprastat federal cu guvern unic, parlament unic și președinte singular. În acest suprastat, totul va fi supravegheat și controlat: viața intimă, cheltuielile, convingerile politice. Dacă te vei împotrivi, vei fi eliminat fără curgere de sînge: ți se va șterge contul din bancă ca să cerșești sub cerul liber”.

Senatorul a arătat că România „nu mai este un stat suveran, ci un stat vasal aflat într-o dependență umilitoare față de Bruxelles și Washington”.

Uniunea Europeană trebuie reformată din temelii

Deși vede viitorul României în NATO, Sorin Lavric a atenționat că alianța trebuie să fie defensivă, nu una „căreia nu-i surâde ideea unui război interminabil și devastator”.

„Astăzi, statele europene își dau seama că au acceptat să intre într-o Uniune al cărei scop e propria lor dizolvare. Ce stat și-ar dori ca, intrînd într-o alianță politică, să se aleagă cu propria lui desființare? Din acest motiv, trebuie să o spun răspicat: aflată pe marginea prăpastiei, Uniunea Europeană trebuie reformată din temelii. Ea va fi o uniune a statelor suverane sau nu va mai fi deloc”.

„Din păcate, în România, politicienii fac sluj în fața comisarilor europeni, dovedind o slugărnicie umilitoare: au ajuns să ia niște decizii antinaționale pe care Bruxelles-ul nici măcar nu li le-a cerut. Când ajungi să fii mai servil față de stăpân decât și-ar dori el însuși, nu mai poți spune că ești suveran. România nu mai este un stat suveran, ci un stat vasal aflat într-o dependență umilitoare față de Bruxelles și Washington”.

Curtea Constituțională dovedește o înjositoare obedientă față de Curtea de Justiție a Uniunii Europene

Sorin Lavric consideră că România este dependentă financiar și economic de factori externi, iar Guvernul țării este condus din afară.

„De curând, Curtea Constituțională din Polonia a dat o hotărâre potrivit căreia articole din Constituția Poloniei sunt incompatibile cu prevederile tratatelor ce stau la baza Uniunii Europene. Iată ce înseamnă libertatea de conștiință a unor judecători care își apără statul de drept împotriva directivelor anti-naționale venite de la Bruxelles. În schimb, în România, Curtea Constituțională dovedește o înjositoare obedientă față de Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Ca dovadă, acum câteva zile, cei nouă judecători ai Curții Constituționale (CCR) au decis că legile justiției, votate de Parlament, sunt cât se poate de constituționale. În realitate, aceste legi vor duce la aservirea totală a dreptului național față de cel european. În același timp, Curtea Constituțională s-a preschimbat într-o carcasă vidă, lipsită de o autoritate juridică. Când afirmi că propriile hotărâri sunt obligatorii, dar că judecătorii, dacă le încalcă, nu vor fi sancționați, înseamnă că recunoști implicit că deciziile pe care le iei sunt facultative. În acest fel, Curtea Constituțională și-a anulat de la sine putere rostul pentru care a fost înființată: să fie garantul Constituției.

Dar România nu este vasală doar sub unghi juridic, dependența ei financiară și economică de factorii externi fiind indubitabilă. Mai mult, Guvernul României este condus din afara țării, iar politicienii noștri aflați la putere sunt simple marionete”.

Haideți să fim efigii, nu marionete!

„Suntem într-un război ideologic pe viață și pe moarte: suveraniști versus globaliști. Dacă noi, suveraniștii, vom pierde, globaliștii nu doar că ne vor înlocui, dar pur și simplu ne vor elimina.

Prin noi, conservatorii din Europa, se joacă viitorul națiunilor noastre. Un politician care își trădează poporul de dragul unor privilegii trecătoare este o marionetă de pe urma căreia nu va rămâne decât o jalnică amintire. În schimb, un om politic care se sacrifică pentru binele țării va fi o efigie căreia semenii îi vor păstra o memorie vie.

Haideți să fim efigii, nu marionete! Haideți să clădim acel edificiu al statelor suverane la care au visat părinții fondatori ai Uniunii Europene. Haideți să le dăm de înțeles birocraților de la Bruxelles că Uniunea Europeană va fi a statelor naționale sau nu va fi deloc. Haideți să salvăm Europa!”, a încheiat parlamentarul român.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.