Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar este, în fapt, o palmă solidă dată nesimțirii globaliste

0

Încerc să mă exprim asupra unor probleme legate de fotbal, chiar dacă experiența mea în domeniu este absolut obișnuită: am jucat portar la o echipă a Liceului din Botoșani cu care am fost într-un campionat regional și, evident, sunt un suporter destul de fleșcăit al echipei noastre naționale.

Ce vedem la acest Campionat Mondial?

Orice, dar nu fotbal. Văd că Angelo Niculescu ar fi trebuit să ia Premiul Nobel pentru a sa temporizare pe care o practica acum aproape jumătate de Secol. Direcția mingii nu mai este către poarta adversarului, ci către propria poartă, ceea ce este halucinant și contrazice însăși filozofia fotbalului, așa cum a fost el inventat de către englezi. Culmea este că absolut toate echipele, mari sau mici, joacă același lucru și, din această cauză, acest fotbal nu mai are sclipire. Aici jegurile globaliste au izbutit: au distrus unul dintre cele mai frumoase și mai iubite sporturi de echipă ale lumii și încearcă să ne vâre pe gât o ciorbă sleită. Unde însă au luat-o în barbă este exact acolo unde îi doare cel mai tare:

– ăștia din Qatar nu permit reclama legebetistă

– se cântă imnurile țărilor, ale țărilor și nu ale mizeriei lor globaliste

– spectatorii în lacrimi sărută drapelul țărilor lor și nu mizeria lor globalistă.

Din această cauză mă uit la Campionatul Mondial și, dacă sunt trist pentru că nu mai este spectacol, mă înveselesc atunci când văd gesturi, atitudini, lacrimi ale oamenilor care se simt cetățenii țărilor lor, rudele neamurilor lor, mândri că poartă însemnele țărilor și culturilor lor.

Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar este, în fapt, o palmă solidă dată nesimțirii globaliste de pretutindeni!

Autor: Mihai Malaimare

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.