Statul în disoluție

0

Sunt unii „care luptă împotriva pandemiei și mai nou, împotriva încălzirii globale”. Ăștia sunt ăia de-și zic autorități! Cuvântul ăsta, alături de „oamenii legii” sunt cele două expresii nou apărute în vocabularul oficial al limbii române. Care limbă oficială, că nu mai aveți Constituție?! Poate Roengleza trotinetiștilor.

Autoritățile sunt noii teroriștii, ajunși la ciolan în urma unui „Enter” dat de unii care sunt stăpâni peste tot ce înseamnă România de 30 de ani. Sunt cei pe care puțină lume îi știe și foarte puțină lume a auzit de ei. Cei care v-au șters suveranitatea statului. Au cedat-o melcii ăștia de se cred aleșii neamului. Slugoii perfecți. Vânzătorii de țară!

Ei sunt Puterea din spatele „puterii”. Cu conecții externe, cu legături infracționale transfrontaliere, cu interese ascunse, cu dorința patologică de putere și control. În vremuri apuse, acestei activități i se spunea „securitate națională”. Se povestește că există cândva și un departament de „apărare al Constituției”. Mai bine zis, un departament de anulare al Constituției! Așa e corect! La ăia cu trei litere, care nu se băgau mă, în jocuri politice. Erau patrihoți. Așa ne zicea șeful lor, undeva în orașul unuia mic, specialist și ăla în Constituție.

Sub cele două cuvinte, jocurile se făceau cel mai bine! Ei sunt ăia care au livrat noii securici de-i vedeți azi, dând din gură pe la haznalele tv, lucrătorii haznalelor, așa-zișii sociologi, lideri de opinie, stăpânii spitalelor, clinicilor private, energiei, băncilor etc..Ăia de vă fac pe voi proști, inculți, nespălați, imbecili. Ăia de vă vor morți pe toți!

Constituțional!

„Oamenii legii” sunt toți cei care fac orice în afară de faptul de a apăra Legea! Sunt adevărate Carteluri cu insigne, numere și legitimații de „lucrători ai statului”, începând de la un milițian din intersecție, până la trupele de asalt, jandarmi, procurori, judecători, servicii și ce mai doriți!

Pe scurt, organele de represiune folosite de „autorități” împotriva poporului.

Despre Armată nu mai vorbim, pentru că ea nu mai există! În sânul ei, au rămas niște oameni care au un singur stăpân: OTAN! Nu are nicio legătură cu țara! Nici cu Constituția!

Rămâne în discuție doar BOR! De partea cui joacă, pentru cine face „cărțile”, pentru cine este scut? Este ultimul bastion care încă nu și-a spus ultimul cuvânt, deși tace de cele mai multe ori. Tăcerea BOR, are două variante: tace și face, sau doar tace! Cu excepția câtorva voci, nu avem decât tăcere inexplicabilă, greu de acceptat.

Biserica ca și instituție, nu înseamnă Credință! Deși acestea două sunt unite printr-o Taină. Taină ce a ținut acest popor în hotare de 2000 de ani! Au renunțat la Taină? E greu de apreciat. Și mult mai greu de văzut.

Cei care folosesc sintagma de „luptă” împotriva a ceva, nu fac decât să aducă și mai multe conflicte, și mai multă dezbinare, și mai multă sărăcie, durere, crimă, haos!

Voi, împotriva la ce luptați? Împotriva legilor, a autorităților, a tiraniei, a dictaturii medicale, a sărăciei? Eroarea e fundamentală!

De ce nu privim lucrurile altfel? Să fiți pentru apărarea vieții, a identității naționale, a libertăților fundamentale, a uniunii naționale. Tăcând și făcând! Când știți că legea e călcată în picioare, ce respectați? Când știți că oamenii au fost realmente asasinați în lagărele lor de exterminare, de ce nu cereți socoteală, când vi se îngrădesc drepturile ilegal, de ce tăceți și executați ca niște drogați tot ce vi se impune?

A face ceva, nu înseamnă să faci război. A face ceva înseamnă să fii demn, să gândești, să analizezi, să tragi concluzii! Să înțelegi că ești un om liber, că tu îi plătești pe toți ăia din prima și a doua grupare mafiotă! Înseamnă să închizi naibii televizorul ăla și să te ștergi în partea dorsală cu ce spun habarniștii vânduți pe la latrinele tv! În felul ăsta ați face și voi economia aia la curent, cu care vă tot amenință ăștia.

Înseamnă să refuzi să devii slugă, să devii sclavul unui sistem mafiot, înseamnă să te ridici tăcând, împotriva a tot ceea ce înseamnă. DICTATURĂ! Conform Constituției!

Înseamnă să fii Român și nu Globalist! Înseamnă să fii drept, nu răzvrătit, înseamnă să-ți respecți TU CONSTITUȚIA cu care ăștia și-au șters părțile dorsale unsuroase!

Înseamnă să nu le mai dai niciun vot! Niciodată! Cât sunt ei la putere. Și niciun ban! Nu mai aveți Constituție! Nu vă poate obliga nimeni! Nu există lege!

PUTEREA E LA VOI! Voi doar ați renunțat la ea. Sunteți 18 milioane!

Știți ce înseamnă puterea fiecăruia adunată?

Înseamnă Libertatea voastră, Viața voastră, Viitorul vostru și al copiilor voștri! Înseamnă doar un pas! Pasul de a rupe Lanțul cu care vă țin ei legați. Orice Lanț este atât de puternic, cât este cea mai slabă verigă a sa! Găsiți verigă slabă și rupeți-o! Simplitatea gestului, vă va duce exact la ceea ce ați renuntat din proprie voință! Voi, nu ei!

LIBERTATEA! Și aruncați pe cei descriși mai sus, fix acolo unde merită să fie: la coșul de gunoi al istoriei, pe lista trădătorilor de neam și țară!

Pentru că ei sunt inamicii voștri! Și nu vă lăsați târâți in jocul macabru făcut de ei! Nu vă luptați voi între voi! Dacă continuați să faceți asta, totul este pierdut!

Asta vor ei!

Voi ce vreți?

Alegeți ADEVĂRUL! Numai el va poate Elibera!

Dacă CCR a spus că legea fundamentală a statului nu mai are întâietate, toate celelalte legi sunt neinteresante și lipsite de putere juridică! În ce bază există instituțiile statului pe care poporul ăsta le sponsorizează?

Statul a intrat în disoluție. Până la implozie, mai e un singur pas! Sau pas cu pas?

Este doar o chestiune de timp până când instituțiile statului vor cădea fix ca popicele dintr-un joc de bowling. Important va fi cine va arunca bila!

Care va dărâma definitiv statul oligarh și mafiot!

Când nu mai există nicio lege fundamentală, suntem obligați să revenim la Legile lui Dumnezeu!

Întrebarea e la care dintre ele? Cea a Talionului sau Cea după Har?!

Autor: Zoe Dantes

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.