Ce țipați în fața Ambasadei Austriei? Să fim respectați? Respectul se impune

0

Boicot față de firmele austriece? Protest în fața Ambasadei Austriei? Doar atât? Față de clasa politică din România? Nimic? Ei sunt în regulă? De ei sunteți multumiți? Pe ei de ce nu îi boicotați? Cine ne-a adus în mizeria în care trăim în ultimii 30 de ani? Austria? Cine a vândut Romănia, pe bucăți? Austria? Protestul trebuia să fie la Cotroceni și la Palatul Victoria, în primul rând, nu doar în fața Ambasadei Austriei.

Ați mai căzut într-o plasă întinsă de niște incompetenți. Cei care nu au înțeles nimic din pandemie, nu au înțeles nimic nici din războiul din Ucraina, nu au înțeles nimic nici din acest eșec al clasei politice din România, prin neacceptarea în Schengen!

De ce suntem „aici”? Pentru că suntem îngrozitor de ușor de manipulat! Pentru că o mare parte a presei se joacă cu creierul nostru, extrem de ușor. Pentru că uităm trecutul, pentru că în prezent nu citim deloc, nu ne documentăm și nu analizăm nimic, luam totul așa cum ne este prezentat la TV!

Ce țipați în fața Ambasadei Austriei? Să fim respectați? Respectul se impune (tacit), prin atitudine, prin felul în care vorbești, prin felul în care negociezi, prin calitătile pe care le ai (patriot, incoruptibil, integru, inteligent)!

Autor: Cristina Isabela Lăpădătoni

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.