Ești pericol public, fiindcă ai tupeul să gândești diferit față de masa „democraților” occidentali

0

Vremurile actuale sunt mai periculoase decât cele trecute. În societățile comuniste, nimeni nu credea ce spune partidul. Era o complicitate tacită. Activiștii se făceau că ar crede ce spun, noi ne făceam și noi că am crede ce spun ei. Toată lumea era degajată, împăcată cu ideea.

Acum? E mult mai grav. Occidentul vorbește și el de valori euro-atlantice, cum vorbeau și comuniștii de ale lor. Au trecut la încălcarea suveranității naționale și a drepturilor personale, numai că masa „cetățenilor” – atenție, cetățean, pe vremea Atenei, nu însemnă doar locuitor, legumă, ci participant activ la viața polisului – a fost divizată.

Spre deosebire de societățile comuniste, acum majoritatea a devenit imbecilă, credulă, susține dictatura, este dispusă să-și ofere pe tavă drepturile și libertățile. În comunism o făceau de frică, acum o fac din convingere. De-aia te trezești cu turma de bivoli care trece în fugă peste tine. Te calcă în copite. Și cred că și intelectualii văd. Nu toți, evident. Majoritatea.

Comuniștii aveau la îndemână poliția și armata. Astăzi, până acolo, te calcă în picioare „societatea civilă” a lui Soros și masa de manipulați. Ești pericol public, fiindcă ai tupeul să gândești diferit de masa „democraților” occidentali. Ești suspect.

Autor: David Angelo

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.