În America domnește o atmosferă de Sfârșit de Imperiu

0

Un editorial epocal al lui Tucker Carlson la Fox News pe care Adrian Pătrușcă l-a tradus pentru cititorii ActiveNews:

*

Trebuie să vă fac o mărturisire: au fost vremuri, în evul întunecat al televiziunilor de știri pe cablu, când storceam o știre săptămâni întregi. Uneori, cum a fost cazul OJ Simpson, luni întregi.

Nu se întâmplau prea multe lucruri, așa că nu ne puteam permite să renunțăm repede la o știre bună.

În zilele noastre, nu mai avem această problemă. Dimpotrivă. Se întâmplă prea multe lucruri, iar unele sunt de-a dreptul terifiante.

Într-o singură săptămână, China a semnat un acord comercial de 50 de miliarde de dolari cu Arabia Saudită, vechiul nostru aliat, anunțând astfel sfârșitul vechiului imperiu al petro-dolarului. Nu e un lucru mărunt.

Între timp, Vladimir Putin a amenințat încă o dată Occidentul cu declanșarea unui război nuclear.

Apoi, Wall Street a început să concedieze o mulțime de oameni, lucru peste care nu poți trece cu ușurință atunci când se petrece într-un sector al cărui rol este să prezică viitorul economiei.

Iar, în timp ce se întâmplau toate astea, veniturile gospodăriei americane medii au scăzut la un nivel record.

CDC a reacționat încercând să reînvie portul măștii, pentru că, se știe, asta ajută la bunăstare.

Sam Bankman-Fried a fost arestat.

Și cartelul mexican al drogurilor, care dirijează cea mai mare operațiune de trafic cu carne vie de la Comerțul Transatlantic cu Sclavi, a ajuns acum să controleze oficial frontiera noastră de sud.

A fost așadar o săptămână plină. De fapt, s-au întâmplat mai multe evenimente decât în cele două mandate ale lui Bill Clinton.

De aceea, dacă ai conduce țara, ai sta zi și noapte la birou, încercând să găsești cele mai bune soluții.

Dar administrația Biden nu face asta. Nici vorbă.

În această după amiază, în timp ce vechea ordine mondială se prăbușește și Dumnezeu știe cu ce va fi înlocuită, echipa lui Biden a decis să organizeze un eveniment cu travestiți la Casa Albă.

În caz că vă puneați întrebarea dacă toate comparațiile cu Republica de la Weimar sunt exagerate… Nu, nu sunt exagerate.

Motivul acestei serbări a fost promulgarea oficială a Legii Respectului față de Căsătorie, despre care Casa Albă ne spune că legalizează căsătoriile gay.

Dar stați așa! Căsătoriile gay nu erau legalizate de Curtea Supremă încă de pe vremea lui Barack Obama?

Ba da. Dar le-au mai legalizat o dată. Acum sunt dublu legale. Știți ce înseamnă asta? Că e vremea să cânte Lady Gaga.

La petrecere a fost invitată și Cyndi Lauper, normal, pentru a sărbători. Cyndi Lauper va împlini 70 de ani la primăvară, ceea ce înseamnă că trăiește de mulți ani în țara asta.

Însă, până azi, până la această după amiază de la Casa Albă, sub oblăduirea lui Joe Biden cel Mare , Cyndi Lauper ne-a informat că  americanii nu aveau voie să se iubească unii cu alții.

Până azi, iubirea era interzisă.

Dar Joe a schimbat această situație. Iar acum suntem liberi să iubim.

Priviți și vă cruciți:

Cyndi Lauper: Familiile noastre au fost legalizate. Și, pentru că acum avem voie să iubim pe cine iubim, deși sună ciudat, noi americanii avem voie să iubim pe cine iubim. Binecuvântat să fie Joe Biden și toți cei care au făcut acest lucru posibil. Pentru că au făcut ca oamenii și copiii lor să nu mai fie îngrijorați pentru viitorul lor.

Stați așa! Toate astea nu s-au petrecut acum zece ani?

Am verificat. Înregistrarea este de azi. Petrecerea a avut loc azi la Casa Albă.

Asta înseamnă că, acolo, pe undeva, prietenul nostru nuclear de care ne-am descotorosit, Sam Brinton, fostul șef de la Energie, stă cocoțat pe un maldăr de haine de damă, înjurând că aeroporturile au camere de supraveghere în spațiul de recuperare a bagajelor.

La dracu cu camerele alea!

Dacă Brinton nu ar fi fost prins furând, acum ar fi fost ca un Crăciun pentru el. Ar fi putut petrece dimineața în dresingul lui Cyndy Lauper încercând să ciordească o bluziță cu spatele gol.

Asta se cheamă o ocazie ratată.

Din fericire, a fost prezent la petrecerea de la Casa Albă Marti Cummings.

Cummings este o vedetă a travestiților care, asemenea lui Sam Brinton, are o istorie lungă cu postări necenzurate pe rețelele sociale.

„Fuck the Police”, a scris Cummings pe Twitter în 2020. „Da, vrem să tăiem finanțarea poliției. Da, vrem să desființăm ICE (Serviciul de Imigrație). Nu, nu vom accepta nimic mai puțin de atât. Vom continua să luptăm până ce toate acestea se vor întâmpla”.

Vi se pare că sună a Antifa? Nu greșiți. Drept dovadă, anul acesta, Cummings a promovat o chestie numită Cafeneaua ACAB (All Cops Are Bastards – Toți polițiștii sunt ticăloși), folosind sloganul Antifa.

Avem așadar un travestit, deghizat în femeie, prieten cu Antifa și care promovează violența. Invitatul perfect pentru Casa Albă!

Și, ca să fie tacâmul complet, Cummings este interesat și de copii, în cel mai sinistru mod.

Odată, Cummings a posta pe Twitter asta: „Copiii sunt aici pentru a cânta și a suge p…”. Okay…

Și a adăugat: „Oricine crede că travestiții nu sunt pentru copii se înșală”.

Cummings a postat această fotografie cu un copil, scriind: „La anul o să vrea să se joace cu noi”.

Iată-l pe Cummings la o conferință TED din 2019:

Marti Cummings: Am aflat cum un clip video de 20 de secunde are puterea de a ne schimba viața, viziunea despre lume. Priviți. Suntem eu și Brody, de 2 ani, la dejunul pentru travestiți de la New Jersey. Deci, adesea, familiile vin la dejun pentru că nu pot asista la un spectacol obișnuit cu travestiți, noaptea târziu. Este o ocazie pentru copii să facă cunoștință cu travestiții. Mulțumită lui Baby Shark am putut să vin la Pilgrim House și să fac o serie de spectacole pentru copii. Și dacă în timpul acestor spectacole îi întrebam pe copii „Ce vrei să fii când o să te faci mare?”, spre surprinderea mea mulți dintre ei răspundeau că vor să fie travestiți.

Da. O mulțime de copii visează să se facă travestiți…

Deci ăsta este tipul de la Casa Albă, de azi… Dar nu a fost nici un accident.

Cu vreo lună în urmă, administrația Biden l-a invitat pe un individ numit Dylan Mulvaney. Un bărbat în toată firea care se identifică drept fetiță. S-a întâlnit cu președintele.

Ce naiba se petrece? Ei bine, o grămadă de lucruri. Este un efort de a degrada această țară. De a o face să pară o glumă.

Aceștia sunt indivizii care străbat culoarele pe unde pășeau odinioară Abraham Lincoln, Teddy Roosevelt și FDR.

Orice părere ai avea despre politica lor, erau oameni serioși care lucrau până noaptea târziu pentru a îmbunătăți lucrurile în țară.

Acum, sunt tipul ăsta și mulți alții ca el. Și Cyndi Lauper. Sărbătoresc căsătoriile homosexuale care sunt legale de pe vremea administrației Obama.

Ce se petrece aici? Repet, este un efort pentru a degrada această țară. Însă, din punct de vedere politic, este o măsură de distragere a atenției.

Faci niște lucruri atât de ofensatoare sau de halucinante încât lumea să uite că există mai multe crize mondiale fără precedent care au loc simultan, dintre care unele provocate chiar de administrația Biden, și pe care aceasta este incapabilă să le rezolve.

Acesta este scopul. Nu au nicio idee despre ce trebuie să facă în fața prăbușirii acestei ordini postbelice. Sau a prăbușirii totale a economiei americane, pe care o simțiți pe pielea voastră, pentru că sunteți mai săraci decât erați anul trecut.

Și ei nu au nimic să ne spună. Chiar dacă le-ar păsa, nu ar avea nici un răspuns. De-aia fac spectacole cu travestiți. Bun venit la Weimar!

Important este să uitați de orice se întâmplă cu adevărat important. Este o tactică, și nu este una nouă.

De fapt, Joe Biden a recunoscut această tactică, pentru că măcar la de-astea se pricepe.

Iată-l pe Biden în 2006, într-o înregistrare în care recunoaște că a te plânge de căsătoriile gay este un mijloc la îndemână pentru politicieni de a distrage atenția de la propriile eșecuri.

Iată:

Joe Biden: Lumea se duce de râpă. Suntem foarte îngrijorați de gripa aviară. Nu avem suficiente vaccinuri. Nu avem suficienți polițiști. Și peste trei săptămâni mi se spune că vom dezbate căsătoriile gay, sau un amendament la Constituție sau Dumnezeu știe ce altceva. Avem deja o lege, Defense of Marriage Act. Am votat-o toți. Dar alții au zis: „Ascultă, căsătoria este între un bărbat și o femeie și statele trebuie să respecte asta”. Nimeni nu a încălcat această lege. Nimeni nu a pus la îndoială această lege. De ce avem nevoie de un amendament constituțional? Căsătoria este între un bărbat și o femeie.

Are o scuză pentru că declarația este din perioada pre-demență. Nu își amintește ce a spus. Acum, este doar un vas care poartă ambițiile altora.

Dar era o idee interesantă: că oamenii discută despre aceste lucruri, mai ales când nu sunt „pertinente”,  pentru că nu vor să discute despre ALTE lucruri.

Ceea ce face și mai interesant faptul că aceia care îl manevrează pe Joe Biden, după 16 ani, îl pun să vorbească despre căsătorii gay și travestiți. Orice, numai să vă distragă atenția!

Pentru a vă distrage atenția, astăzi, promulgând legea, Biden s-a pronunțat în favoarea căsătoriilor homosexuale – deși acestea sunt legale de 10 ani. Și în favoarea mutilării genitale a copiilor.

Iată:

Joe Biden: Trebuie să constatăm că există sute de legi nemiloase și cinice introduse de state care îi vizează pe copiii transgender, înspăimântând familiile și incriminând doctorii care le dau acestor copii îngrijirile de care au nevoie. Trebuie să îi protejăm pe acești copii, pentru ca ei să știe că sunt iubiți. Îi vom apăra și vom zice: „Ei pot vorbi singuri în numele lor”.

Foarte interesant! Este vorba de promulgarea unei legi care legalizează – încă o dată – căsătoriile homosexuale, susținute de majoritatea oamenilor din această țară.

Dar iată că Joe Biden profită de această oportunitate pentru a promova tratamentele medicale de schimbare a sexului la copii. Ceea ce, evident, înseamnă mutilarea sexuală a copiilor. Tăierea sânilor la tinerele de 15 ani, sterilizarea pe viață cu produse chimice. Blocante ale pubertății.

De ce face Joe Biden acest lucru, în afara faptului că e dorit de niște grupuri cu anumite interese?

Nu uitați: era vorba de căsătoriile homosexuale, dar Joe Biden, președinte al Statelor Unite, face presiuni pentru mutilarea sexuală a copiilor.

Apoi – și mai straniu – mai e și Kamala Harris care vorbește despre contracepție.

Priviți:

Kamala Harris: Pentru milioane de americani LGBTQI+ și cupluri interrasiale este o victorie, iar aceasta face parte dintr-o bătălie mai amplă. Decizia în dosarul Dobbs ne amintește că drepturile funtamentale sunt interconectate, mai ales dreptul de a te căsători cu persoana pe care o iubești, dreptul de a avea acces la contracepție și dreptul de a lua decizii privind propriul tău corp.

Acum chiar suntem confuzi. Dreptul la contracepție? Nimeni de la această emisiune nu este jurist. Însă, în 1967, în dosarul Griswold v. Connecticut, Curtea Supremă a stabilit dreptul americanilor de a cumpăra contraceptive. Asta s-a întâmplat acum 56 de ani.

Căsătorii interrasiale? Sunt legale dinainte de a ne naște noi.

Nu uitați: e vorba de același partid care a promovat anul acesta o lege împotriva linșajului.

Linșajul! Era el pe lista marilor probleme? Mai exisă linșaje astăzi? Nu erau ele ilegale de multă vreme? „Nu, le-am interzis pentru prima dată”.

Priviți:

Chuck Schumer: Senatul a reușit să ia o măsură așteptată de multă vreme, adoptând legea anti-linșaj. Aleluia. Congresul a declarat în sfârșit linșajul o crimă federală.

Kamala Harris: Locuitorii țării noastre merită protecția unei legi federale anti-linșaj. Linșajul nu este o relicvă a trecutului. Acte de teroare rasială încă se mai produc în țara noastră.

Joe Biden: Ura nu va mai triumfa în America. Supremația Albă nu va mai avea ultimul cuvânt. Nu putem să mai tăcem. Tăcerea înseamnă complicitate. În sfârșit, după atâția ani, linșajul este o crimă federală.

„După atâția ani? Mulți oameni sunt în favoarea linșajului, însă am oprit lobby-ul pro-linșaj, am făcut asta în cadrul Congresului. V-am îmbunătățit viața”.

Serios? Unde sunt aceste linșaje? Unde sunt aceste acte de teroare rasială comise de suprematiști albi?

Căutați-le pe internet. Veți găsi unele acte de teroare rasială. Dar este greu să găsiți prea multe. Câteva poate.

Unde sunt cifrele despre aceste fenomene? Câte atacuri rasiale, comise de suprematiști albi, au avut loc în ultimii ani?

Poate or fi fost multe. Noi nu avem cunoștință. Nu știm să se fi întâmplat. De fapt, suntem siguri că nu s-au întâmplat.

(…)

Atunci, de ce continuă cu asta?

Ei bine, pentru că problemele reale, problemele adevărate, se adună, iar ei nu au nici reacție, nici soluție, și încearcă să evite să fie luați la întrebări. În primul rând pentru că ei sunt cei care au creat aceste probleme.

De aceea, trebuie să creeze false probleme. Interzicem linșajul. Ridicol! Nu există nici măcar o singură persoană care să fie în favoarea linșajului.

(Corespondentul Fox) Bill Melugin și echipa sa, discutând despre problemele adevărate, a realizat aceste filmări cu mulțimi mari de cetățeni străini care invadează țara noastră.

Majoritatea nu vin din Mexic. Vin de foarte departe, de peste mări și țări. Acum se află într-un oraș de frontieră, vizavi de Bronsville, Texas. Așteaptă să expire Titlul 42 (privind expulzarea imigranților ilegali) peste opt zile.

Și când acest lucru se va produce, când administrația Biden va renunța și la acest ultim element juridic de apărare în fața invaziei, va urma un val devastator.

Poate din acest motiv invită travestiți și pe Cyndi Lauper la Casa Albă. Poate pentru că nu vor să discute – știu eu? – despre amenințarea lui Vladimir Putin cu războiul nuclear?

Richard Engel, NBC: Președintele Vladimir Putin, părând să distrugă orice speranță pentru o soluționare diplomatică, prevede că războiul va fi lung și că riscul unui conflict nuclear este în creștere. Însă imediat și-a atenuat limbajul, insistând că Rusia nu va folosi armele nucleare decât pentru a se apăra. Niciodată prima. Era mai degrabă o aducere aminte decât o amenințare. Riscul crește, a spus el, adăugând:

„Nu am înnebunit. Înțelegem ce sunt armele nucleare. Nu o să le fluturăm ca pe o lamă de ras prin lume. Dar, evident, trebuie să pornim de la faptul că le avem”.

Deci, ne aflăm într-un război. Un război direct, nu unul prin interpuși, cu Rusia. Personal militar american, o mulțime de angajați ai guvernului SUA, se află în Ucraina, luptând în acest război cu arme americane plătite de voi.

Iar tipul cu care suntem în război tocmai ne-a amenințat să folosească armele nucleare împotriva noastră.

Indiferent ce părere aveți despre acest război, nu e o știre? Nu e mai importantă decât interzicerea linșajului sau căsătoriilor gay, când erau deja legale?

Sau legalizarea căsătoriilor contracepției, care este legală din 1967? Ori a căsătoriilor interrasiale?

Cine se lasă păcălit de așa ceva?

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.