Din seria ce vrăji a mai făcut stăpâna Europei, Ursula…

0

Din seria ce vrăji a mai făcut stăpâna Europei, Ursula:

  1. Ni se aruncă o fumigenă cum că Ursula ar fi anchetată pentru vaccinuri. Praf in ochi! O anchetează tot supușii ei, de formă, ca noi să credem că se face dreptate pe la ei. Nu! E manipulare și corupție cât casa. Oamenii care au murit nu mai pot fi readuși la viață de nicio anchetă formală pe care nici copiii n-o cred. Mă mir că unii politicieni români sunt bucuroși de această anchetă. Ce glumă! Atât îi duce mintea.
  2. Un lup i-a ucis poneiul doamnei Ursula. Lupul e specie protejată in Germania, nu se poate împușca. Ce să vedem? Pentru lupul care i-a ucis poneiul „baronesei” s-a obținut derogare și va fi împușcat. Până și în regnul animal merge pe pile în UE și Ursula ține în degete legile.

Haideți să n-o mai lăsăm să facă din noi, românii, slavii Europei! Haideți s-o lăsăm cu ochii-n soare! România afară din UE, SUVERANITATE, resursele noastre să fie folosite de noi, să fim stăpâni la noi acasă! Voi ce mesaj îi transmiteți?

Autor: Smaranda Nicoleta Lup

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.