Epoca șarlatanilor periculoși

0

După ce și-a pierdut busola morală și spirituală, omenirea occidentală va avea dificultăți să evite ruina, dacă va continua să-i urmeze pe șarlatanii periculoși.

Elon Musk, proeminentul copil teribil al setărilor globaliste, nu încetează să uimească. La recentul forum de afaceri G20 din Indonezia, fără niciun motiv aparent legat de adunare, el a declarat că „poate vom găsi civilizații extraterestre sau vom descoperi civilizații extraterestre care au existat cu milioane de ani în urmă”. Anunțul bizar a fost făcut într-o atmosferă mistică adecvată, incluzând un bol de cristal ocult situat în prim-plan, cu Musk stând în întuneric, purtând o cămașă tradițională de batik indonezian și înconjurat de lumânări, în timp ce oferea o „viziune” pentru viitor, care, în plus față de extratereștri, a inclus și tunelurile adânci și turismul cu rachete.

Nu există nicio înregistrare în care cineva prezent i-a pus lui Musk întrebarea evidentă: ce îl califică să speculeze pe aceste subiecte? Există puține informații despre educația și realizările lui Musk, dacă excludem faptul larg cunoscut al îmbogățirii sale bruște, inexplicabile și spectaculoase, similară cu alte „povești de succes” care implică apariția unor magnați „de nicăieri” în anii 1990 din Rusia.

Puținele date biografice disponibile despre Musk includ asemenea frânturi de geniu în devenire precum crearea unui joc video la vârsta fragedă de 12 ani. În ceea ce privește educația reală, se spune că în 1997 Musk a primit diplome de licență „în fizică și economie” de la Universitatea din Pennsylvania. Savantul eclectic Musk s-a înscris ulterior la Stanford pentru a urma studii postuniversitare în fizică, pe care le-a abandonat după doar două zile de rezidență pentru că „a simțit că Internetul are mult mai mult potențial de a schimba societatea decât munca în fizică”.

Inutil să spunem că Elon Musk nu este singurul nostru contemporan proeminent în zilele noastre care folosește în mod strategic faima și banii pentru a „schimba societatea”. Notoriul Bill Gates este un alt exemplu binecunoscut. La nivel de competență, asemănările dintre aceștia doi sunt izbitoare. La fel ca Musk, Gates nu are nicio educație semnificativă sau expertiză în nimic. El este pur și simplu ceea ce în Statele Unite era cunoscut cu dispreț (dar în cazul lui Gates exact) ca un abandon școlar de liceu. Asemenea lui Musk, Gates s-a jucat și cu tehnologia computerelor de la o vârstă fragedă, dar nu există dovezi că ar fi căutat sau dobândit vreo pregătire sau cunoștințe speciale în ceva, fie că este vorba despre medicină, eugenie, farmacologie sau oricare dintre celelalte domenii pe care le avea, impactând critic cu imensele sume de bani care au ajuns să fie concentrate sub controlul său. De fapt, în afară de a înșela partenerii de afaceri pentru un avantaj personal, nu se știe ca în cursul vieții sale active Gates sp fi fost deosebit de reușit în ceva.

În societatea spectacolului, în care s-a transformat Occidentul colectiv, Kim Kardashians și Angelina Jolies domnesc suprem. Consumatorii fascinați ai BS sunt prea dezorientați pentru a cere să vadă acreditări, fie ale starletelor de la Hollywood sau ale unor magnați „filantropi” bogați care încearcă să-și umple golul interior îndreptându-se către urmărirea periculoasă a ingineriei sociale. Conceptul de autoritate, în spectrul său larg, de la politic la cel academic, în societatea neoliberală occidentală s-a prăbușit complet. Faima ieftină și banii abundenți în această societate sunt calificări suficiente pentru a pontifica pe orice subiect.

În timp ce un nimeni cu bani, precum Bill Gates, corupe instituțiile pentru a-și susține prostia needucată, un medic specialist respectat și renumit precum Dr. Peter A. McCullough este acuzat, iar licența i-a fost retrasă pentru că a refuzat să încalce etica profesională și să îngenuncheze în fața unui saltimbanc enorm de bogat.

Trista realitate a societăților occidentale este că, pe o problemă de politică după alta, tonul este dat și narațiunea este modelată de șarlatani, autorități false auto-desemnate sau, în rusă самозванцы, escroci și impostori de genul lui Musk și Gates, ale căror cuvinte sunt absorbite cu nerăbdare de un public necunoscut și năucit. Acești șarlatani influențează mințile și modelează evenimentele din toate sferele majore ale vieții, nu doar divertismentul care le-a servit ca o trambulină eficientă pentru corupția obiceiurilor și moravurilor, ci și în politică, afaceri sau jurnalism și știință, cumpărate și plătite, artă decadentă, erudiție falsă și așa mai departe.

Problema importantă a puterii și influenței efective a fraudătorilor poate fi, pentru moment, lăsată deoparte. Ar trebui să aveți întotdeauna în vedere observația sociologului Andrey Fursov, care spune că, dacă ați auzit vorbind de numele cuiva, atunci mai mult ca sigur că este doar agentul cuiva, o fațadă pentru regizori ascunși, mai degrabă decât un director autentic. Dar fie că sunt instrumente sau mai puțin probabil ca actori autentici, pagubele făcute de acești fraudatori fabulos de bogați, persoane cu o integritate îndoielnică și cu biografii tulburi, a fost enormă.

Este suficient să-l menționăm pe George Soros, prototipul subiecților noștri, trădătorul cinic al propriului popor și colaborator dornic al chinuitorilor lor și manipulator nemilos al pieței financiare, care, în 1997 a provocat o devastare masivă de milioane în Asia de Sud-Est cu explicația psihopată că scopul său este de a face bani, nu pentru a proteja bunăstarea materială a victimelor sale. Fundația numită înșelător Open Society, a lui Soros, a fost în centrul subversiunii în majoritatea țărilor lumii și a fost interzisă și expulzată din multe dintre ele.

Practicile rele ale ingineriei sociale perverse, exemplificate de Soros, au fost urmate avid de Gates și Musk. Asemenea lui Soros, în domeniile care îi interesează în mod special și, de asemenea, după ce și-a cumpărat titlul înalt de „filantrop”, Gates a pompat sute de milioane de dolari într-o varietate de proiecte anti-umane. Îmi vin în minte, ca să menționăm doar câteva, întunecarea artificială a soarelui, campaniile de sterilizare din Africa deghizate sub formă de distribuire de vaccinuri gratuite, studiile medicale ilegale care vizează fermierii nepreveniți din India și promovarea energică în rândul populații globale, în general, a schemei de reducere care urmărește eliminarea fizică a celei mai mari părți a actualilor locuitori ai Pământului. Un abandon școlar de liceu foarte ambițios cu siguranță, dar un filantrop!

Când un mare om de stat a sugerat recent că elitele occidentale au fost „satanice” în inspirația lor, nu pare că el a fost cu totul greșit.

La fel ca confrații săi Soros și Gates, Elon Musk folosește și cantități uriașe de bani puse la dispoziție pentru a interveni agresiv în orice domeniu imaginabil, de la organizarea de lovituri de stat în America de Sud pentru jefuirea resurselor minerale locale, până la injectarea în Ucraina, unde intră în conflict cu tehnologia satelitului pe care o controlează și, așa cum am văzut mai sus, răsucind mințile publicului său îndrăgostit de prostia extratereștrilor.

Probabil fără ca el să știe, în discursul său G20, Musk a atins un punct fundamental al escatologiei ortodoxe, învățătura că, la sfârșitul timpului, apariția falsului mesia și mântuirea contrafăcută pe care o aduce vor fi vestite de demoni sub masca extraterestră. În acest sens, Sfântul Gabriel Orgebadze din Georgia a emis următorul avertisment pe care Musk și toți cei care îl iau în serios ar trebui să ia în considerare cu atenție înainte de a-i implica pe alții în rețeaua lor de înșelăciune:

„În timpul Antihristului, cea mai puternică ispită va fi anticiparea mântuirii din cosmos, de la umanoizi, extratereștri care sunt, de fapt, demoni. Ar trebui rar să se uite în sus la cer, deoarece semnele ar putea fi înșelătoare și, astfel, ar putea fi ruinați”.

După ce și-a pierdut busola morală, intelectuală și spirituală, omenirea occidentală încurcată va putea cu greu să evite ruina dacă va continua să-i urmărească pe șarlatanii periculoși care au uzurpat locurile din primul rând în arena publică a lumii lor muribunde.

Preluare: Strategic Culture / Autor: Stephen Karganovic

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.