Escroci în halate albe

0

A izbucnit săptămâna asta un scandal cu o escroacă în halat alb de pe la Suceava care, deși avea 5000 de euro leafă, își jecmănea pacienții, mulți dintre ei care își dădeau ultimii bani sau chiar îi duceau mâncare pentru că nu aveau bieții de ei bani.

Escroaca în halat alb ar trebui să zică bodaproste că a fost prinsă și că decontarea se face pe bani, pentru că ce face ea e o treabă strigătoare la cer.

Știu niște cazuri cutremurătoare pe linia asta și de-aia zic, ce poate fi plătit cu bani e excelent. Cu altele e crâncen.

 

Două dintre poveștile cu escroci în halate albe pe care le știu sunt așa: o escroacă de asta, tot oncoloagă, se duce cu o pungă cu 100.000 de euro la o firmă de asta de așa-zis brokeraj ca să îi înmulțească ăia banii, că nu se mai sătura. Bineînțeles că ăia i-au pierdut banii și faza demențială e că nici nu a putut reclama, pentru că ar fi trebuit să îi justifice, așa că a rămas cu banii de șpagă dați.

Alt bătrânel a fost condiționat de chirurgul cardiolog care se dădea în Porsche că nu îl pune pe masa de operație până nu vine cu banii. Bătrânelul s-a conformat și s-a operat pe banii DNA-ului pentru că ăia i-au pus escrocului la cale un flagrant frumos și l-au târât ani de zile prin anchete.

Altă escroacă de asta care își spolia pacienții și îi băga în seamă doar după banii pe care îi dădeau a pățit-o însă și mai și pe toată linia. Aia și-a achiziționat din banii de șpagă o vilă într-un cartier care s-ar fi vrut pricopsit și bineînțeles că a dat o parte din bani dezvoltatorului în pungă. Ăla a luat punga și p-aci ți-e drumul. A dat binețe la tot cartierul după ce, în prealabil, i-a lăsat pe ăia cu casele neterminate și în bălți de noroaie. Și biata escroacă nu a terminat aici. Fi-su a ajuns internat la Obregia la pavilioanele de consumatori, dar nu de de-alea ușoare, ci de de-alea grele injectabile.

Mai știu și altele spectaculoas. Ideea e că lucrurile astea se decontează aproximativ dur și pe escrocii ăștia îi mai satură doar pământul, la propriu

Autor: Magdalena Radu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.