MUSK sau MASK?

0

În lipsa lui Trump, patrioții de pretudindeni găsesc cu mare greutate un lider de care să-și agațe sperațele. Din nefericire, Viktor Orban contează cel mult în Europa.

Cu pași mici, dar siguri, miliardarul Elon Musk intenționează să umple golul. Provenit din elita de afaceri în calitate de ex-lider în topul celor mai bogați pământeni, Musk a făcut un prim pas prin cumpărarea rețelei Twitter. Reacția globaliștilor nu s-a lăsat mult așteptată. Mass-media a condamnat „in corpore” intenția miliardarului de a deregla mecanismul de cenzură pus la punct de fanii lui Joe Biden. „Ăsta e omul nostru!” au exclamat o parte dintre patrioții lui Trump.

Ulterior, Musk a devoalat implicarea FBI în procesul de propagandă liberală și cenzură. Acțiunea de Public Relation a continuat zilele trecute, pe parcursul reuniunii de la Davos. În cadrul unui nou sondaj, miliardarul și-a întrebat urmăritorii (în număr de circa 127 milioane cetățeni), dacă globaliștii lui Schwab sunt îndrituiți să „conducă lumea”.

Patrioții au exultat. Unii dintre ei, cel puțin. Alții s-au întrebat dacă nu cumva Elon Musk este doar un pion otrăvit. Un cal troian al globaliștilor, care „doar spune” ceea ce patrioții vor să audă.

Argumentele ultimilor nu sunt deloc exagerate. Ei susțin că în realitate Musk ar fi omul sistemului (globalist) și oferă câteva posibile explicații: 1) O parte dintre afacerile lui Musk au beneficiat de fonduri guvernamentale consistente; 2) Compania Neuralink reprezintă, în esență, modul de implementare a transumanismului, promovat intens de Klaus Schwab și compania de sunet; 3) Sistemul de sateliți StarLink (donat/vândut regimului Zelensky) face parte din planurile pe termen lung ale acelorași globaliști; 4) Afacerea Tesla contribuie în bună măsură la promovarea și implementarea procesului global de decarbonizare și implementare a industriei verzi.

Pe scurt, vorbim despre inițiative private (și public-private) în deplină concordanță cu Agenda 2020 a Organizației Națiunilor Unite.

Așadar, întrebarea ar fi cum se împacă afacerile lui Musk descrise mai sus cu ideea de libertate deplină invocată de miliardar de ceva timp? Este o întrebare legitimă, la care vom afla un răspuns doar odată cu trecerea timpului. Până atunci, foarte posibil ca Elon Musk să facă noi pași spectaculoși în procesul de atragere a simpatiei patrioților de pretutindeni. Eventual, în tandem cu republicanul Ron DeSantis, în perspectiva alegerilor prezidențiale din 2024.

Voi ce spuneți? Este Musk sau Mask?”

 

Autor: Adrian Onciu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.