Banii digitali, Identitatea Digitală și iobagia globalistă

0

Marea Britanie lucrează intens pentru introducerea unei monede digitale (digital currency) care să înlocuiască tranzacțiile cash. Și la nivelul UE se lucrează intens pentru introducerea unui Euro digital. Pentru a putea tranzacționa asemenea „monede digitale” se va impune folosirea unor aplicații care vor fi conectate cu Identitatea Digitală, ca să știe cine ești și ce cumperi. Când magazinele nu vor mai putea primi bani cash, singurul mod ca să mai faci tranzacții financiare (să cumperi și să vinzi) va fi cu acești bani digitali prin aceste aplicații, care vor necezita și Identitate Digitală.

Dacă nu ai Identitate Digitală nu vei avea acces la acest sistem de tranzacții. Ei nu te vor obliga să ai Identitate Digitală, doar că, dacă nu ai, vei muri de foame, pentru că nu vei mai putea vinde și cumpăra. Așa au făcut și cu Certificatul Verde, pe care l-au folosit să îi constrângă pe oameni să se vaccineze, altfel aceștia neputând călători.

Acest proces va avea ca finalitate ștergerea identității și libertății individuale și personale, asigurând un sistem de supraveghere total și permanent asupra fiecărei persoane.

Tot acest neomarxism globalist ne vrea iobagi, fără țară, fără Dumnezeu, fără drepturi și libertăți, doar buni de muncă și plătit taxe, iar când nu mai producem, pentru că suntem prea bătrâni sau bolnavi, să ne eutanasieze sau sinucidă asistat.

Singura soluție pe care o mai avem este să luptăm pentru apărarea suveranității naționale și a drepturilor și libertăților individuale. Această luptă a devenit o luptă pentru supraviețuirea omului, cu demnitatea și libertatea inerentă faptului că a fost creat de Dumnezeu după chipul și asemănarea Sa. Este lupta generației noastre, iar uniți vom învinge!

Autor: Cristian Terheș, europarlamentar

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.