Capitalismul occidental a ajuns într-o fază în care se autodevorează

0

Capitalismul occidental a ajuns într-o fază în care se autodevorează. „În ultimii 15 ani, conform Reuters, pe teritoriul SUA s-a ajuns de la zero la peste 100 de clinici” care taie puțe și țâțe în numele iluzoriei pseudo-maladii mentale numite „nealiniere de gen”/„gender disphoria”, adică psihopupu, mai pe românește spus.

Întrucât e o potențială piață imensă, încercările de normalizare a demenței „trans” sunt evidente și la nivel european. Cazul recent al caricaturii din patinajul finlandez e știut de toată lumea.

Nu e nimic de acceptat în așa ceva. În momentul în care ne mutilăm copiii ca să facem bani suntem oficial nebuni ca societate. În orice societate funcțională există anumite tabu-uri privitoare la ce ai și la ce nu ai dreptul să comercializezi. Capitalismul le-a încălcat de mult pe majoritatea. Mai trebuie să asistăm la morți și execuții transmise în direct la televizor și gata, vom putea spune că le-am văzut pe toate. Deși cu spectacolele de MMA în cușcă și alte bătăi violente de genul ăsta care nu au nimic sportiv în ele (recent a făcut vâlvă un concurs de dat palme la care imbecilul câștigător al măreței sume de rahat de 5000 de euro s-a ales cu juma’ de cap umflat ca un pepene) ne aflăm foarte aproape și de acest moment.
E interesant de remarcat că vorbim de același capitalism care are nesimțirea să se ia de practica mutilării genitale a fetițelor, larg răspândită în Africa subsahariană și ajunsă acum și în țările așa-zis “civilizate” ca urmare a migrațiilor. Vă dau în scris că după ce prima generație de imigranți d-ăștia africani veniți cu plutele va face un ban și oamenii vor putea să-și mutileze fetițele în condiții decente, occidentale, în clinici “avizate” de autorități, toată optica se va schimba și brusc un obicei barbar va deveni o chestie de mare afirmare a mândriei, diversității și identității culturale.

Autor: Lucian Sârbu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.