Eu cred că suferința este peste tot, că sirienii sunt și ei oameni

0

Eu cred că suferința este peste tot, că sirienii sunt și ei oameni, mai ales ei, oamenii simpli, cei care mor întotdeauna pentru ca să se facă pohtele descreieraților Lumii!

Că Guvernul României nu are empatie cu tragedia siriană spune multe despre ei, cei care stau cu cururile pe scaunele deciziilor împotriva propriului popor, dacă este nevoie.

Pentru mine partea aceea de Pământ nu este doar turcă sau doar siriană, este Crucea pe care Omenirea ar trebui să o vadă, până nu este prea târziu.

Cei care l-au răstignit pe Cristos nu se dădeau înapoi de la nimic, nici de la crimă. Iar ăia au un arbore genealogic care merge până astăzi, când urmașii lor nu se dau îndărăt de la nimic, nici de la crimă.

Dar noi, cei care am hotărât că Dumnezeul nostru se află în fiecare fibră a trupului și minții noastre, noi putem trimite un gând și către Turcia și către Siria!

Așa să ne ajute și să-i ajute Dumnezeu pe oamenii aceia care nu mai speră la nimic!

Autor: Mihai Malaimare

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.