Încălzirea globală este acum religia de stat

0

Ați auzit poate de un scriitor pe nume Michael Crichton. A fost o forță a divertismentului american. A fost romancier. A fost producător de film. A produs o sumedenie de filme de succes: Germenul Andromeda, Jurassic Park etc. etc.

Dar se știe mai puțin că a fost un filosof politic. Și încă unul foarte luminat.

Acum douăzeci de ani, înainte de a muri, Michael Crichton a susținut o conferință la San Francisco despre criza climatică. El a descris activismul climatic ca pe o nouă religie.

Nu o mișcare politică. O religie pentru ateii urbani, pentru persoanele care au respins iudaismul și creștinismul.

Fără a recunoaște acest lucru, militanții climatici au creat o religie, cu toate caracteristicile care se găsesc într-o religie convențională.

Au Edenul lor, care este lumea înainte de apariția omului.

Au și Păcatul lor Originar, așa cum au toate religiile. În cazul lor, acesta e vorba de revoluția industrială. Și din cauza acestui păcat originar cred că va veni o Apocalipsă, care va fi o catastrofă climatică.

Singura cale de a ne mântui de acest sfârșit teribil este de a renunța la păcatele noastre energetice și de a îmbrățișa devotamentul climatic.

Deci, Crichton a indentificat toate acestea ca pe niște credințe religioase. Toată lumea are credințe religioase. Chiar și ateii.

Dacă nu crezi în Dumnezeu, crezi în Altceva. Cu tot atâta tărie.

Puține teorii politice mai sunt valabile după 20 de ani. Teoria lui Crichton este una dintre ele.

Pe măsură ce frecventarea bisericilor și credința religioasă declarată s-au prăbușit, cultul climatului a devenit din ce în ce mai puternic.

Până și președintele Statelor Unite a avertizat că lumea este în mare pericol. Dacă nu implementăm Green New Deal și nu legalizăm avortul până în ultima zi de sarcină, Joe Biden zice că schimbarea climatică va distruge lumea.

De aceea, ați face bine să adoptați agenda Partidului Democrat. Dacă nu o faceți, vă veți confrunta cu „cea mai mare amenințare existențială cu care s-a confruntat vreodată omenirea, mai mare și decât amenințarea nucleară. Cod Roșu!”.

Joe Biden: „Asta înseamnă schimbarea climatică. La modul cel mai real, este un pericol clar și autentic. Realmente, este în joc sănătatea cetățenilor noștri și a comunităților noastre. Cei mai importanți climatologi ai ONU numesc ultimul raport privind climatul nici mai mult, nici mai puțin decât un Cod Roșu pentru omenire. Dați-mi voie să repet – Cod Roșu pentru omenire. Să facem cele mai mari investiții făcute vreodată: 2,3 miliarde de dolari pentru a ajuta comunitățile din toată țara să construiască infrastructura necesară pentru a face față tuturor categoriilor de dezastre cu care ne confruntăm azi: călduri extreme, secetă, inundații, uragane, tornade…”.

Asta nu e știință. E teologie. Dar și politicianism. Ați remarcat că Joe Biden a declarat că vom cheltui 2,3 miliarde de dolari să rezolvăm problema. „Să ajutăm comunitățile din toată țara să construiască infrastructura necesară pentru a face față dezastrelor”.

OK: 2,3 miliarde de dolari. Unde s-au dus banii ăștia? Nimeni nu a pus întrebarea.

Ei bine, se pare că o mare parte din ei s-au dus la ceva ce se cheamă „Inițiativa Justiția 40”. Se numește așa, pentru că 40% din bani sunt folosiți la combaterea a ceva numit rasismul de mediu din comunitățile dezavantajate. Adică predominant în comunitățile latino, indigene și afro-americane.

Cu alte cuvinte, o nouă finanțare care exclude majoritatea populației pe motiv de rasă. Este complet ilegal. Este o infracțiune.

Tribunalele federale au blocat și înainte asemenea tentative ale administrației Biden. De data asta nu au făcut-o. De ce? Pentru că e vorba de climă.

Direcția pentru drepturi civile din Departamentul de Justiție ar băga imediat de seamă dacă am cheltui sute de milioane de dolari într-o manieră rasistă, contrară legii federale.

Dar de data aceasta, Procurorul General nu are nici o problemă, pentru că așa impune cultul climatului.

Procurorul General Merrick Garland: „Conform decretului prezidențial privind lupta împotriva crizei climatice în țară și străinătate, dăm publicității o strategie globală de justiție a mediului. Comunitățile de culoare, comunitățile indigene și comunitățile cu venituri mici suportă adesea povara daunelor provocate de infracționalitatea de mediu, poluare și schimbarea climatică”.

Evident că nu există nicio știință sau date clare în spatele acestor afirmații. Sunt doar lozinci politice. Invenții.

Așadar, direcționăm ajutoarele pentru catastrofe naturale în funcție de culoarea pielii.

Este o nebunie. Uraganele sunt rasiste? Periculoase, poate, dar rasiste?

Ei bine, da, presa ne spune că uraganele sunt rasiste.

CNN Tonight: „Acum câteva zeci de ani, erau unul sau două pe sezon. Ce se întâmplă acum, cu schimbarea climatică, în aceste ape extrem de calde, este aproape – știți – se întâmplă tot timpul”.

MSNBC Reports: „Această furtună, cumva, este într-un fel o veste proastă pentru persoanele care continuă să nege schimbarea climatică”.

MSNBC, The 11th Hour: „Republicanii din Florida neagă schimbarea climatică în timp ce o furtună monstruoasă se îndreaptă spre coastă”.

CNN, The Lead: „Va fi un prim test pentru a vedea cum ne adaptăm la aceste noi furtuni mai puternice, pe o planetă mai caldă din cauza schimbării climatice”.

MSNBC, All In with Chris Hayes: „O amenințare exacerbată, desigur, de schimbarea climatică”.

MSNBC: „La Charleston, la fel ca la Miami, apa urcă într-o zi cu soare. Apa urcă din cauza schimbării climatice”.

MSNBC, The Reid Out: „Pământul nostru se încălzește și cred că nu există nicio îndoială că furtunile acestea monstruoase sunt alimentate de încălzire”.

Ați văzut opt tipi la rând care nu știu nimic despre nimic. Nici unul dintre ei nu este om de știință sau meteorolog. Sunt niște actori politici care joacă teatru.

Știm acest lucru pentru că uraganele sunt urmărite și li se ține evidența. Există liste cu uraganele, așa că știm că nu a existat o creștere a frecvenței uraganelor, în Statele Unite, din 1900 până în 2020. În ultimii 120 de ani.

De fapt, numărul uraganelor a scăzut în ultimul secol. În aceeași perioadă, numărul morților din cauza uraganelor sau a altor dezastre naturale a scăzut cu 90%.

Atunci despre ce amenințare mai mare vorbim? Poate că scopul acestui circ nu este de a salva mediul înconjurător – acesta fiind și motivul pentru care toate soluțiile climatice distrug de fapt mediul.

Dar pe cine mai interesează realitatea?

De fapt, previziunile cele mai exacte susțin că uraganelor vor deveni cu 25% mai rare în viitor. Acestea sunt date științifice. Dar nimeni nu le ia în seamă.

Am văzut același lucru și la COVID. „Purtați o mască din pânză”, ne-a spus Fauci. Deși a recunoscut în privat că măștile de pânză sunt inutile și nu împiedică transmiterea COVID.

„Vaccinați-vă împotriva COVID”, ne-a zis și Kathy Hochul (guvernatoarea New Yorkului), pentru că „așa vrea Dumnezeu”.

Repet: prin definiție, aceasta nu este știință. Este religie. Dar, în ciuda faptului că, prin Constituție, este interzis guvernului american să aibă o religie de stat, schimbarea climatică este noua noastră religie de stat. Și a presei. Și a industriei. Și a sănătății publice. O religie care a cunoscut o creștere spectaculoasă în ultimii trei ani.

Așadar, ce ne așteaptă? Ei bine, avem niște indicii. De fiecare dată când apare o mișcare religioasă fără un Dumnezeu în centru urmează un dezastru. Așa a fost marxismul.

Fanaticii vor să îi pedepsească pe oameni în numele credinței lor. Acest lucru se produce peste tot în lume.

Musulmanii șiiți se autoflagelează cu regularitate în Irak, Balgladesh, Afganistan, pentru a comemora moartea nepotului lui Mahomed.

Măcar o fac în numele unei religii adevărate, vechi de o mie de ani.

Catolicii din Filipine se autoflagelează și ei în ajunul Paștilor, pentru pocăință. Își scot cămășile și se biciuiesc.

Deci este un impuls omenesc. Peste tot în lume, oamenii se autoflagelează în numele credinței.

În India, yoghinii hinduși își străpung obrajii cu niște ace. Este destul de violent, dar se întâmplă. Este credința lor, nu îi criticăm. Spunem doar că este o caracteristică a unei religii. Dar care măcar are un Dumnezeu în centru.

În Statele Unite, nu există un Dumnezeu în centrul acestei afaceri cu schimbarea climatică.

Atunci, despre ce e vorba? Înseamnă că sunteți pe punctul de a fi pedepsiți cu asprime în numele unei religii climatice smintite a altcuiva.

De exemplu, data viitoare când veți merge la spital pentru o intervenție chirurgicală, medicul ar putea să vă spună că nu vrea să vă anestezieze. Că anestezicele dăunează grav climei.

Nu inventăm nimic, e cât se poate de real.

Medicii din Sistemul de Sănătate Henry Ford din Michigan propun să își reducă amprenta de carbon cu 10% prin reducerea cantității de anestezic pe care o administrează pacienților. Strict autentic!

Mergi acolo să îți scoți apendicele și trebuie să suferi pentru că așa pretinde Zeul Climatului. Nu suntem departe de obiceiurile mayașe sau aztece.

Un medic din Michigan a zis:

„Multă vreme, am crezut că efectul de seră produs de stabilimentele de sănătate era un cost inevitabil pentru îngrijirea pacienților. Dar am descoperit că reducerea debitului gazului anesteziant este unul dintre numeroasele moduri în care sistemul de îngrijirea sănătății își poate reduce contribuția la criza încălzirii climatice”.

Gândiți-vă puțin. Să zicem că ești convins că într-adevăr carbonul este principala otravă pentru mediul ambiant – ceea ce evident nu e cazul – și încerci să îți reduci amprenta de carbon.

Totuși, să reduci cantitatea de anestezic pe care o administrezi unui pacient, în timp ce îl tai cu bisturiul, e ultimul lucru pe care l-ai face.

Acum zece ani, cercetătorii germani au afirmat că reducerea cantității de anestezic administrate pacienților ar reduce emisiile de gaze cu efect de seră, protejând pătura de ozon.

La acea vreme, nimeni nu a luat în seamă această idee, pentru că era nebunească. O civilizație încearcă să reducă suferința omenească, nu să o mărească.

Însă, după zece ani, civilizația face un pas înapoi. Spitalele din Statele Unite decid brusc: „Uau, excelentă idee! Să îi facem pe oameni să sufere mai mult pentru a-și ispăși păcatele climatice? Ne băgăm”.

Având în vedere referințe precum civilizațiile mayașe, aztece și altele bazate pe sacrificiul uman, problema este cât va mai dura până când aceste spitale vor decide că metoda cea mai bună de a reduce amprenta lor de carbon este de a-i adormi pe pacienții lor pentru totdeauna.

Asta se întâmplă deja în Canada. Guvernul canadian își eutanasiază cetățenii cu miile.

Miza este amprenta de carbon? Nu știu, dar până la urmă falsele religii sfârșesc prin a ucide oamenii.

Dacă vă ziceți: „Ei bine, nu o să mă duc la spitalele din Germania sau din Detroit”, nu o să meargă, pentru că nu e vorba de o soluție punctuală pe care ei o propun.

Este modul în care ei gândesc, iar acesta produce efecte în toate domeniile. Agenția de Protecție a Mediului a lui Joe Biden, EPA, tocmai a anunțat un program pentru a „elimina aproape în totalitate emisiile de gaze de seră din transporturi până în 2050”.

Serios? Cum vor face asta? De vreme ce oamenii ăștia nu știu nimic despre energie, așa cum nu știu nimic despre nimic, soluțiile lor nu vor îmbunătăți viața.

Noua lor idee este a reduce așa-numitele „mile de navetă” prin, cităm, „o creștere a volumului de muncă de acasă și întâlniri virtuale”.

Cu alte cuvinte, ei vor ca tu să stai închis în casă și să nu mai ai contact fizic cu alți oameni. Și în timp ce ești zăvorât în casă, în numele protejării mediului, nici prin cap să nu-ți treacă să folosești aragazul sau căminul sau soba cu lemne sau centrala.

De când au luat sfârșit lockdown-urile COVID, ei continuă să încurajeze angajații să lucreze de acasă, să țină oamenii izolați în capsulele lor, să îi facă mai lipsiți de putere. Și nu fac asta pentru că ar fi bine pentru economie.

Evident că nu e bine pentru economie.

Fac asta pentru că religia lor le-o cere.

Asta schimbă deodată perspectiva asupra crizei din aviația civilă de acum câteva săptămâni.

Așadar, când vei merge la spital să te operezi, nu vei mai fi anesteziat. Și curând nu ți se va mai permite să mergi la muncă. Ce altceva ți se va mai interzice în numele crizei climatice?

Ce ați zice dacă nu am mai avea voie să folosim căldura, sau aerul condiționat, sau curentul electric, sau mașinile? Sau să purtăm piele? Sau să mâncăm carne? Sau să facem copii?

Toate acestea sunt păcate împotriva climei. Tu ai dreptul doar la insecte, apa chioară și celibat.

Este o religie aspră.

Până și Sfântul Ioan Botezătorul mânca lăcuste și miere.

Tu nu ai dreptul la miere.

Un editorial al lui Tucker Carlson la Fox News pe care Adrian Pătrușcă l-a tradus pentru ActiveNews.

 

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.