Patriotism în bulibășeala globalismului

1

Dacă toți liderii de stat din UE ar fi avut, ab initio, poziția lui Orban, războiul era încheiat de mult, prin negocieri, reciproc avantajoase, în urma războiului creat. La care Occidentul a pus umărul serios.

Fiindcă ce altceva a făcut Orban decât să analizeze, să pună în balanță serios raportul dintre superputeri? El știa că NATO folosește Ucraina, că nu va intra în război direct cu Rusia. Și ca lider responsabil, situat la mijloc, între interesele unor superputeri, ce putea să se întrebe?

Care sunt interesele Ungariei aici? Ce loc ocupăm noi pe tabla de șah, când se bat două superputeri nucleare pentru supremație? Orban este suficient de șmecher să înțeleagă că, finalmente, se va ajunge la un acord. Iar ceea ce conta era ca Ungaria să iasă cât mai puțin vătămată din acest război.

Dacă mâine se împacă USA cu Rusia? Cine a pierdut cel mai mult? Nu proștii care s-au aruncat cu capul în gard, și-au golit arsenalele să ajute Ucraina? De ce? Să moară cât mai mulți ucraineni, iar ei să-și bage economia în colaps? Să-și golească arsenalele și să fie nevoite să facă alte comenzi de zeci de miliarde către Complexul militar industrial, mărind bugetul de apărare de la 2 la 2,5, 3, 4%?

Evident că nu poți discuta asta cu idioții, o țin una și bună: Orban e cu Putin. Cum să fie cu Putin când Ungaria are investiții europene, la 9 mililioane de locuitori, de două ori mai mari decât România? Idioților! Aici e geniul lui! A spus: Ungaria nu va ieși din UE, dar nu va accepta ca UE să schimbe cultura și demografia Ungariei. Mai vrei? Degeaba, că nu te duce capul!

Asta aș fi făcut și eu! Puneam în balanță ce ofer Occidentului și ceream să-mi ofere echivalentul. Fiindcă am ce oferi! Poziție geostrategică plus resurse. Dar nu gratis. Dacă țin cu România!

Autor: David Angelo

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Tot circul acesta face parte din The Great Reset,Indiferent ce s-ar întâmpla ,întreaga omenire pierde! Problema este alta,nimeni nu vorbește despre LIBERTATE …de ce!? Pentru ca NIMENI nu vrea ca întreaga omenire sa fie libera! Libertatea omenirii constituie un factor destabilizant pentru cei care o conduc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.