Vă mai amintiți de Je suis Charlie? Nu mai fiți Charlie

0

Revista „umoristică” franceză care a fost sub atac terorist pentru că a ironizat personajul central al narațiunii religioase islamice a publicat o caricatură în care ia în derâdere cutremurele din Turcia și Siria, spunând că nu mai trebuie să trimită tancuri …

Să faci mișto de nenorocirea oamenilor nu este o idee de om înțelept niciodată, dar așa ceva, în plin dezastru umanitar, este complet idiot și lipsit de suflet.

Pe de altă parte, imaginați-vă o glumiță de acest gen la adresa a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Charlie Hebdo ar fi fost rasă deja, iar patronii săi băgați la zdup.

Cam așa arată dublul standard al „occidentului colectiv”.

Românașilor noștri, care se cred parte a acestui așa-zis occident: nu sunteți. Nu uitați că același Charlie Hebdo ne-a făcut mereu în fel și chip, inclusiv cerșetori, hoți și corupți din născare.

Autor: Gheorghe Piperea


Citește și:

Charlie, cel mult o lacrimă!

Asterix Je suis Charlie„Zeci…”, „peste…”, dar mai ales „cel puțin…” …Cel puțin cutremurătoare, înainte de toate, este ipocrizia care se dezvăluie nefardată în întreaga mass-media occidentală. Ce face diferența dintre atentatele obișnuite și atentatele „sfâșietoare”? Morții, și nu numărul lor?! Ce face diferența dintre atacul de la Charlie Hebdo și miile de știri din ultimii ani (care s-au dat, dar mai ales care s-ar fi putut da), despre „cel puțin” mii și mii de oameni care mor, la grămadă, copii și femei, știri în care răniții nu mai apucă să se transforme în morți, pentru că o redifuzare a informațiilor nu mai interesează pe nimeni? (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.