Oamenii sunt creaturi fantastice…

0

Pe scut. Noua lege Trans a Spanistaniei, adoptată săptămâna trecută, permite ca orice persoană care se identifică de genul opus celui pe care-l are în documentul de identitate, să remedieze situația cu o simplă cerere înaintată registrului civil fără a aduce dovezi care să justifice cererea. Astfel s-a ajuns ca birourile registrului civil să se trezească cu sute de cereri din partea bărbaților care vor să fie femei. Funcționarii trebuie să-i creadă pe cuvânt, deoarece aceeași lege îi pedepsește cu sancțiuni disciplinare si chiar cu amenzi de 150 de mii de euro dacă pun la îndoială cererile doritorilor de schimbare de sex pe hârtie, doar sexul, căci numele și-l pot păstra. Adică, Juan del Pozo a decis că de mâine poate fi femeie, fără să-și taie cucul, iar autoritățile trebe să-l trateze ca atare. Dacă, de exemplu, Juan del Pozo comite o infracțiune în urma căreia va primi o sentință de închisoare cu executare, va fi încarcerat într-un penitenciar de femei, căci în actul lui de identitate figurează sexul feminin. La fel va fi și dacă va dori să participe la competiții sportive feminine.

De asemenea, guvernul Spanistaniei, vrea să modifice și legea care reglementează dreptul de proprietate al bunurilor imobile. Să vă explic: ei, bolnavii planetei (printre care se numără și ăștia care și-au dorit să dea startul) își doresc ca dreptul asupra unui imobil pe care-l ai în proprietate să intre sub tutela statului, adică să nu mai poți dispune de casa ta după bunul plac. Dacă ai o cameră goală, te poți trezi cu o întreagă familie necunoscută băgată în ea fără acordul tău.

Mai mult decât atât, vor reglementa și „hărțuirea imobiliară”. Ce înseamnă asta? Nu știu dacă voi ați auzit de termenul „okupas”. Acești okupas sunt persoane fără locuință care hotărăsc să intre cu forța în casele goale ale altor oameni (de obicei casele de vacanță). Legea îi protejează într-un fel nemaiîntâlnit la nivel planetar. Nu poți să-i dai afară, pur și simplu, îți trebuie un ordin judecătoresc, nu poți să intri peste ei în casă, trebuie să le plătești apa, curentul, căci legea nu-ți permite să îi lași fără ele, și dacă mai au și copii, ai belit lupa.

Ei bine, dacă „hărțuirea imobiliară” va completa legea, proprietarii de drept ai locuințelor nu voi avea voie nici să le zică „dă-te mai încolo” șobolanilor ăstora.

Nebunia a început. În comunitatea Valenciană s-a decretat ca proprietarilor care dețin mai mult de zece locuințe, să le fie date proprietățile (cele peste zece) persoanelor care nu beneficiază de o locuința. Acum, eu nu știu dacă e bine sau rău, dar mă gândesc că nici mie nu mi-ar plăcea să-mi fie luate casele cumparate cinstit și date în folosință te miri cui. Eu cred că statul ar trebui să construiască locuințe sociale dacă, într-adevăr, își dorește să protejeze cetățenii aflați în imposibilitatea de a-și achiziționa o locuința. Confiscarea sau rechiziționarea bunurilor imobile private ar fi îndreptățită dacă acei proprietari nu ar putea justifica banii cu care și-au achiziționat acele case, dar, cum ziceam, de aceea vor ca dreptul de proprietate să înceteze să mai fie un drept real, ci unul aflat sub tutela statului. Cam asta își doresc și usereii noștri.

În altă ordine de idei, în Catalonia va fi introdusă educația sexuală, atenție, în creșe și grădinițe (de la 0 la 6 ani). Legea Trans crează efecte, acesta este unul dintre ele.

Eu stau și mă întreb cât va mai tolera poporul spaniol aceste aberații guvernamentale, aceste marionete globaliste? În ritmul ăsta, ăștia vor ajunge mai rău decât noi. Noi, adică noi România, alți adormiți, care tolerăm toți trădătorii în fruntea țării, toți vasalii occidentului, occident care vrea să-și impună așa-zisele valori anormale prin fel și fel de atacuri. În definitiv, sunt atacate Constituțiile statelor europene, căci toate aceste drepturi sunt stipulate în ele, iar modificarea lor se face fără consultarea popoarelor și implicit fără modificarea Constituțiilor. Acesta este efectul îngenuncherii Constituțiilor în fața dreptului european. Asta este puterea pe care le-au dat-o trădătorii statelor membre mizeriilor de la Bruxelle. Constituția oricărui stat membru UE a fost redusă la Ø.

Autor: Alina Aura

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.