România va intra în istorie ca „Studiu de Caz”…!

0

Se va arăta în acest studiu cum:

– în 30 de ani, o țară total independentă energetic, agricol, alimentar, industrial, economic, cu resurse proprii, cu ieșire la mare, fără datorii externe, a ajuns o colonie îndatorată și dependentă de importuri aproape în toate sectoarele, cu o economie distrusă, și masiv depopulată! O țară fără armată proprie, care nu este în stare să opună nicio rezistență unui eventual pericol din exterior. Până și pentru organizarea unei rezistențe de partizani vor trebui ca culegătorii de sparanghel, căpșuni, muncitorii din abatoare și construcții, să-și ia concediu fără plată din țările europene dezvoltate.

– se va pune accentul pe colaborarea excelentă dintre partenerii străini și trădătorii români pentru realizarea acestei catastrofe într-un timp record, fără nici o urmă de impotrivire, și cu acceptul tacit al populației încă neemigrate.

– se vor evidenția toate elementele favorizante în acest proces, cum ar fi: mirajul Occidentului, dorința de a bea Cola și mesteca ciungă, libertatea de mișcare în căutarea unui loc de muncă umilitor, dreptul la proteste inutile, libertatea de a înjura fără frica Securității, dreptul la corupție și hoție, dreptul de a accede în funcții politice de conducere fără pic de pricepere și educație, ci exclusiv pe slugărnicie.

– Occidentul care ne-a nenorocit va fi prezentat ca un salvator plin de bunăvoință și generozitate, care ne-a vrut numai binele dar a avut ghinion că noi ne-am vrut doar răul.

– Prefața și concluziile vor fi scrise în tandem de către Patapievici și Tismăneanu, punându-se accentul pe caracterul de căcat al românului, dublat de crimele comunismului!

El Comandante.

Autor: Jean Maurer

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.