Singura insulă de normalitate din Europa

0

Viktor Orban ParlamentUngaria a rămas singura insulă de normalitate din Europa. Singurul regim conservator în adevăratul sens al cuvântului, pe care mass-media corporatistă și politicienii din restul „regatului” continental se străduie să-l denigreze cu fiecare ocazie. Din ce în ce mai apăsat.

Definit invariabil drept un lider autocrat, Viktor Orban reușește să coalizeze în jurul său nu doar pe majoritatea ungurilor, dar și pe o bună parte dintre europeni. Este principalul motiv pentru care campania de discreditare a imaginii premierului Orban va continua cu și mai multă îndârjire. Teama că mesajul puternic și argumentat al Budapestei s-ar putea răspândi și prin alte părți ale Europei, printr-un proces de contaminare, i-a determinat pe propagandiștii lui Schwab să nu precupețească niciun efort în demersul lor de a-l zdrobi pe premierul ungar.

Știm povestea. Budapesta a rămas singura capitală capabilă să se opună tăvălugului corectitudinii politice, al îndoctrinării LGBT, al războiului cu Rusia, al de-creștinării și al îngenuncherii Europei în fața intereselor politico-economice ale administrației Biden. Polonia a spart parteneriatul cu Orban odată cu manifestarea de către Varșovia a profundei rusofobii, în timp ce Italia joacă mai degrabă rolul globalistului-patriot, îmbrățișat de politicieni ca Geoană sau sorosiști ca Hellvig.

În afară de binecunoscutele etichete de „putiniști” sau „agenți ai Kremlinului”, vecinii noștri din Vest sunt prezentați acum pe post de sperietoare pentru țările cu care se învecinează. Patrioților din Europa li se sugerează că „fostul imperiu austro-ungar” se va reface prin luarea cu japca a teritoriilor din jur, imediat ce Vladimir Putin va înfige steagul victoriei pe Turnul Eiffel. O inepție, evident, dar care prinde bine la ignoranți. Așadar, mesajul este cât se poate de transparent: nu marșați la discursul lui Orban! Ungaria este necesar să rămână izolată în Europa, până când compatrioții lui Orban se vor trezi la realitate. Și vor alege un lider pe placul globaliștilor lui Biden.

Presa din România e plină de știri care sugerează că ungurii abia așteaptă să ne fure Ardealul. Iar ministrul slovac de Externe a declarat recent că Budapesta va folosi eventuala victorie a rușilor pentru a anexa o regiune din sudul Slovaciei. Despre vecinii ucraineni, nici nu are rost să pomenim. L-ar linșa pe Orban cu prima ocazie. Ăsta trebuie să fie singurul motiv pentru care Budapesta se pronunță împotriva războiului: urmărește să pună mâna pe teritoriile fostului imperiu, umăr la umăr cu armata lui Putin!

Doar analfabeții funcționali total rupți de realitate ar putea lua de bună o asemenea inepție.

Casa Albă simte pericolul dinspre Budapesta și încearcă imposibilul. Urmărește să ridiculizeze la maxim regimul Orban, în speranța că puternicul mesaj suveranist al Budapestei se va estompa în rândul patrioților europeni. „Abordarea politizată a guvernului ungar faţă de relaţia noastră este polarizantă, sterilă şi se bazează pe minciuni flagrante care au fost dovedite în repetate rânduri”, a declarat Samantha Power, directoarea Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională, cel mai înalt oficial al administrației Biden, aflat într-o vizită oficială la Budapesta.

Din nefericire, (prea) mulți dintre așa-zișii patrioți din România recurg la aceeași stratagemă penibilă a propagandei globaliste. Îl resping automat pe Orban, sub pretextul abracadabrant că ar urmări să forțeze preluarea Ardealului cu ajutorul Rusiei victorioase în războiul cu NATO.

Ar fi necesar să ne retragem doi pași în spate și să privim tabloul complet: în conflictul primordial dintre suveraniști și globaliști, deocamdată nu avem în Europa un alt lider mai capabil, mai inteligent și mai credibil decât Viktor Orban. Iar fără lideri adevărați suntem ca și morți.

Preluare: opozitia.net / Autor: Adrian Onciu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.