Libertatea de expresie va fi considerată în noua ordine neomarxistă occidentală ca un pericol pentru corpul social

0

Bătălia majoră care se dă acum este între cei care și-au propus să gândească independent, neinfluențați de propagandă, și cei care, incapabili să gândească singuri, se lasă duși de curentul majoritar alimentat de armata media subordonată, finanțată de sistem.

Primii sunt etichetați ca fiind conspiraționiști, aflați în solda unor interese străine, iliberale, care complotează împotriva „ordinii democratice occidentale”. Libertatea de expresie, unul dintre stâlpii democrației liberale occidentale, va fi considerată, în noua ordine neomarxistă occidentală, ca un pericol pentru corpul social.

UE pregătește o asemenea directivă împotriva „fake news”-urilor din rețelele sociale. Adică, tot ceea ce contravine pozițiilor oficiale ale Bruxelles-ului se prezumă ca fiind propagandă finanțată de dușmanii Occidentului „democrat”. Întrebarea este: cine are autoritatea să decidă ce este fake news și ce este opinie personală? Tot cei care dau directiva, evident. Noul gulag, instaurat dincoace de noua Cortină de fier.

Și așa cum comunismul s-a instaurat cu aportul unei mari părți din intelectualitatea vremii, urmăriți cum și astăzi o pletoră de intelectuali au abandonat principii pentru care militează de 32 de ani. Istoria e ciclică, vasăzică. Ori sunt lipsiți de gândire critică, ori sunt cu stele pe umăr.

Autor: Angelo Davidescu


Citește și:

Scopul și parcursul acestor programe politice este transformarea omului european în „păpușă emoțională”

Realizând că mijloacele digitale de depistare nu funcționează îndeajuns de bine în acest scop, Uniunea Europeană a dat bani unui număr de peste 150 de mii de persoane care au ca sarcină vânătoarea de feic niuz, unde feic niuz înseamnă nu știre falsă, ci informație sau opinie care contrazice doctrina oficială. În România s-au împuiat ca ciupercile după ploaie „întreprinderile” de factcecări, care nu fac altceva decât să vâneze conspiraționiși, negaționiști și deviaționiști, producând industrial liste negre și înzestrându-i pe nemernici cu stigmatul digital (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.