Unde este diversitatea când îi atacați pe oamenii normali dacă vor să își protejeze viața de depravare și decădere?

0

Grețos, dar propaganda merge mai departe pentru că cetățenii europeni înghit sloganuri ca „iubirea este iubire”, „familia colorată este potrivită pentru copil, căci el are nevoie de iubire”, „salvați planeta”, „salvați-o pe bunica”, măcelăritul copiilor, pardon „schimbarea de sex este asistență medicală de afirmare a identității”, pedofilii sunt „adulți atrași de copii” (doar o nouă preferință sexuală în diversitate), „toți trebuie să fie acceptați” (mai puțin creștinii, oamenii hetero și tot ce este anti-anormalitate).

Unde a fost, bre, diversitatea când te dădea afară de la serviciu dacă nu erai vaccinat sau nu aveai voie să mergi prin UE dacă nu aveai serul minune la activ? Acum puneți poză cu persoane cu dizabilități și aveți nerușinarea să vorbiți despre diversitate medicală?! Unde este diversitatea aceasta când vreți să continuați cu pașaportul najist?

Unde era, mă, diversitatea când cenzurați opiniile contrare pandemiei și a soluției „salvatoare”? Dar când cenzurați adevărul despre schimbarea climatică sau pericolului consumului de anumite „alimente”? Unde este diversitatea când sunt amendați, băgați la pușcărie oameni care nu sunt de acord cu demența curcubeică? Unde este diversitatea când creștinilor le sunt luați copii? Sau când permiteți lgbtq să își bată joc de simbolurile religioase, dar pe oamenii normali îi atacați dacă vor să își protejeze copiii și viața de depravare și decădere? Unde este, bre, diversitatea de opinii când jurnaliști au fost băgați la pușcărie, li s-au blocat conturile sau sunt cercetați de procuraturi pentru că nu merg pe linia partidului globalist?

Diversitatea voastră presupune distrugerea normalului, a familiei, a decenței, a copiilor, a credinței, a vieții.

Vino, Doamne, pe Pământ și judecă!

Autor: Cosmina Filip

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.