În lumea lor delirantă, doar America este cea mai mare țară și numai capitalismul american

0

Wow AmericaObservați cum lunaticii ideologici anti-China tac atunci când directorii generali americani precum Tim Cook și Elon Musk merg în China, laudă țara și se îmbrățișează cu oficialii chinezi.

Nimeni nu țipă, “Elon Musk este un apologet al Partidului Comunist Chinez!”. Nimeni nu mai regurgitează propaganda americană despre Piața Tiananmen, genocidul uigur, China fiind cel mai mare dușman, bla bla.

Acești CEO nu sunt acuzați că sunt spioni ai Chinei și nici nu sunt târâți la audieri în Congres.

Ipocriți care își iubesc piața bursieră și bunurile de larg consum.

Mai mult, aceiași clovni răspândesc știri false despre PIB-ul Chinei, ignorând în același timp fapte incomode precum modul în care consumatorii chinezi reprezintă 20% din veniturile Apple sau că China va deveni #1 piață pentru Tesla anul acesta.

În lumea lor delirantă, doar America este cea mai mare țară și numai capitalismul american [prădător] poate duce la prosperitate.

Imperialiștii și rasiștii sunt plini de contradicții și minciuni, încât nici nu mai poți urmări fracturile de logică.

Autor: Gabriela Neacsu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.