Mâna secretă lucrează!

0

Joe Biden - steag IsraelBiden este de departe cel mai corupt președinte din istoria SUA. Niciodată vreun personaj politic nu a luat șpăgi cu atâta nonșalanță, nu s-a încurcat cu atâtea personaje dubioase și nu a avut copii atât de devianți precum Biden. Culmea, individul suferă și de demență, astfel încât ar putea fi dovedit foarte ușor. Doar că, de fiecare dată când cineva se apropie de individ, o mână nevăzută îl protejează. Când Procurorul Șef al Ucrainei a început investigarea cazului Burisma, a fost destituit. Când contabilul șef al Burisma a vrut să dea declarații împotriva lui Biden, a fost lichidat. Totul se face pe față.

Degeaba încearcă grupul congresmanilor conservatori să facă lumină, degeaba arată cum mai bine de 30 milioane $ sunt virați din surse dubioase. Nu se întâmplă nimic. Mâna nevăzută îl sprijină. La fel cum l-a sprijinit și-n campania electorală, atunci când jigodiile din sistem au dat declarații publice cum că ei, ca membri ai serviciilor secrete, știu că laptopul lui Hunter Biden e de fapt propagandă rusească. S-a dovedit mărturie mincinoasă. N-a zis nimeni nimic. Mâna secretă lucrează!

Trump e anchetat aberant pentru deținerea de documente pe care el însuși avea dreptul să le desecretizeze. Documente pe care avea dreptul să le dețină. I se fac acuzații care, dacă ar fi dovedite, i-ar aduce peste 400 de ani de pușcărie.

Biden a deținut documente pe care nu avea dreptul să le dețină (din perioada în care era vicepreședinte), dar nu-l anchetează nimeni. Mâna secretă lucrează.

Dubla măsură e standardul de facto al politicii americane. Acum se târâie cu fundul pe jos că trebuie ca Putin să fie arestat întrucât e acuzat de un nimeni de la Curtea Penală Internațională – o instituție suspectă care se ocupă cu anihilarea personajelor care deranjează (vezi asasinarea lui Milošević în timp ce se afla în custodia acelei curți, dar culmea, declarat nevinovat post-mortem). De partea cealaltă, când autoritățile americane sunt pe cale să fie acuzate, încep să se burzuluiască și să amenințe CPI că le blochează conturile și că-i arestează pe unde-i apucă.

Cam cu asta se măncă democrația. Cu multă minciună. Și asocierea merge de minune, deoarece democrația modernă în sine e născută din minciună.

Autor: Dan Diaconu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.