Un expert-analist în papanași cu rază lungă de acțiune

0

Radu Tudor, celebrul analist militar și expert în politica profund pacifistă a LICURICIULUI, a postat pe pagina sa de FACEBOOK o porție strategică de „papanaș cu dulceață”, filmată de-aproape. Bine făcută fotografia, credibilă, se vede că e luată la fața locului, de-un expert euroatlantic în care putem avea încredere deplină că n-a folosit photoshop-ul. Se văd rotunjimile papanașului care sunt reale, nu sunt trucate ca la vectorii putiniști și nu sunt gonflate propagandistic de către chinezi, și, pe deasupra, putem privi siropul care se întinde, oficial, exact atât cât trebuie peste aluatul bine crescut, în timp ce narativul cu dulceață are o culoare verosimilă iar smântâna dulce completează în mod fericit informația.

Radu Tudor are 214.000 de urmăritori. Dintre aceștia, 17 „fani activi” au scris și comentarii pertinente, serioase, bine documentate, de tip „poftă bună ”și „mmmm”, la fotografia cu papanașul. Poza are 195 de aprecieri de la intelectuali și intelectuale.

În schimb, materialul cu ce-a mai zis Jan Stoltenberg – nenea ăla care-i chef-la-cuțite la NATO, îl știți… – are 6 aprecieri. Informația cu barajul rupt are 5 aprecieri. Cea cu „Ministerul de Externe reduce drastic numărul personalului diplomatic al Rusiei în România” a strâns 7 bucăți-aprecieri. În fine, materialul cu ceea ce-a mai bombardat Rusia în ultimul timp abia de-a adunat 8…

Concluzia logică: Radule, lasă-te, dragă, de analiză militară și fă-te expert în papanași dacă vrei să ai succes! Amintește-ți de înțelepciunea proverbului din bătrâni care zice: „Un papanaș pe timp senin face cât 10 JAVELIN!!!”

Autor: Luminita Arhire

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.