Greu de explicat, greu de înghițit

1

Curentul Woke, promovat asiduu de marionete ca Biden și Ursula, conține atât de multe idei cu potențial distructiv, încât orice om cu capul pe umeri se întreabă, pe bună dreptate, dacă în spatele acestor politicieni nu se află și altceva decât interesele elitelor globaliste.

O bună parte a populației occidentale reacționează, deocamdată, pe rețelele sociale. Există o indignare palpabilă. O nemulțumire crescândă. Derapajele politicienilor sunt atât de evidente și de iresponsabile, încât atunci când unii comentatori folosesc termeni ca „psihopați”, ei sunt pe deplin în asentimentul publicului consternat de potlogăriile globaliștilor.

Oricât de bine plătiți ar fi, oricât de șantajabili, oricât de dornici de a-și păstra privilegiile, acești aleși ai poporului (sau numiți în urma unor negocieri pe sub masă) se comportă absolut inexplicabil. Inexplicabil pentru orice ființă rațională care are un IQ de peste 50. Atât de mari sunt gogomăniile și fake-urile pe care le recită, încât aparatul guvernamental de propagandă are greutăți enorme în a justifica logic toate aceste imposturi.

De aceea băieții veseli aflați la butoanele puterii se tem de posibila reacție a populației și se pregătesc în consecință: își întăresc aparatul de supraveghere și de represiune.

Interviul cu generalul SRI Anton Rog este sugestiv. Arată cât se poate de evident preocupările unor ofițeri superiori făcuți la apelul bocancilor de către un președinte servil și incompetent, care confundă interesul național cu interesele unor super-puteri ca SUA, Franța sau Germania.

Suficiența ieșită din comun a generalul Rog l-a pus în situația penibilă de a dezvălui publicului metodele neortodoxe ale SRI de suprimare a opoziției față de orice Putere. Oricât de vândută, cinică și tiranică ar fi. Securitatea politică din anii 80 s-a perpetuat până în zilele noastre. Iar acum ne zâmbește cinic, doct și arogant, cu bucuria copilului care a primit de la CCR toate jucăriile necesare aplicării forței pumnului în gură.

Dacă așa arată și gândesc toți generalii din SRI promovați de cuplul Hellvig-Iohannis, putem fi siguri că România se află pe mâini bune. Indiferent de cine va fi următorul locatar de la Cotroceni.

Revenind la bizarul comportament al marionetelor globaliste, stai și te întrebi, la limita conspirației fără argumente palpabile, dacă nu cumva există un fenomen supranatural care le-a dereglat buna judecată. Ori inteligența artificială a evoluat mult mai tare decât știm (și încearcă să preia controlul la nivel global), ori extratereștrii au nevoie de un nou habitat și de reducerea masivă a populației.

Lăsând gluma la o parte, refuz să cred că politicienii pot fi într-atât de iresponsabili. Și că mare parte dintre cetățeni îi urmează fără mustrări de conștiință.

Autor: Adrian Onciu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Ma gandesc de mai multa vreme la ipoteza unei intelegeri cu extraterestrii. Ipoteza mea este urmatoarea: extaterestrii au gasitpe Terra ceva ce le trebuie primordial. Au negociat cu elita de pe Terra: ori lichidam toata omenirea ori, ramaneti 300-500 milioane de oameni care vor fi sclavii nostri. Voi (elita) veti getiona situatia.
    Asta explica multe: declaratiile liderilor (si nu deacum) ca trebuiesa ramanem 300-500 minloane, pandemiile, gargara cu incalzirea globala, crizele de energe, alimente, invatamantul, toate mizerile cu educatia tinerilor „liberi” , compafiile farmaceutice care aduc mai mult boala decat sanatate, si mule altele, pledeaza in favoarea acestei ipoteze. Altfel ce motiv ar avea elita sa distuga populatia Terrei. Pe termen lung nu vad nici o justificare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.