Începe asaltul asupra ultimei redute de normalitate

0

George Soros EuropaSoroș părăsește Europa. Însă nu și Balcanii! Începe asaltul asupra ultimei redute de normalitate din această parte a lumii!

Vestea zilei de 15 August 2023 este, de departe, aceea că George Sosoroș, prin ăla mic al lui – Alexander, a anunțat public că Fundațiile pentru o Societate Deschisă (Open Society Foundations) vor închide mai toate proiectele pe care le desfășurau în Europa. E normal. Europa a devenit o „societate deschisă” în care cei școliți de Soros și Schwab sunt deja de ani de zile la putere. Sub guvernarea lor „progresistă” Europa a devenit un tărâm în care minoritățile sunt la putere, în care „egalitatea de șanse” înseamnă constrângerea și deformarea majorității, în care toate idioțeniile antitradiționale sunt deja incluse în programele de învățământ, în care populațiile sunt mixate cu migranți și sunt încurajate să devină „adepți” ai lgbtqwery…

Europa progresistă proiectată și reconstruită de Soroș este un loc fără cultură, fără tradiții, un loc din care Dumnezeu a fost expulzat! Soros a învins deja în Europa, de ce să mai cheltuiască bani acolo?

Vestea mai importantă pentru noi e că „Fundațiile pentru o Societate Deschisă vor continua să finanțeze programe în Ucraina, în Balcani, în Moldova și Kyrghiztan”! Cu alte cuvinte, întreaga putere „de foc” a progresismului soroșist se va concentra pe zonele pe care nu le controlează încă… De ce Ucraina? Nu știu. Probabil se vor concentra pe bucata de Ucraina care nu va mai fi niciodată Ucraina, acolo urmând să desfășoare activități de „gherilă socială”, de infiltrare și subminare a viitoarelor autorități. Va fi interesant de urmărit. Cum la fel de interesant va fi de văzut cum vor acționa în islamicul Kirghistan, acolo unde, forte probabil, vor avea ca scop scoaterea acestei țări de sub umbrela Rusiei și transformarea ei într-un ghimpe în coasta lui Putin.

Foarte interesant… dar dramatic, vital pentru noi va fi ce se întâmplă aici, la noi acasă, în Balcani. Intenția lui Soros de a se concentra pe Balcani și pe Republica Moldova este întemeiată pe niște fapte indiscutabile, irefutabile: Balcanii, respectiv Grecia, Bulgaria și România extinsă (incluzând în aceeași sferă și Republica Moldova – iată Soros ne-a reunificat din perspectiva luptei lui – sic!!!), Serbia, Macedonia, dar și islamicele Bosnia-Herțegovina și Albania, ba am putea include chiar și Croația și Ungaria în acest „Balcani” – sunt bucata de Europa cea mai „rezilientă” la progresism, cea mai „retrogradă” și „antirevoluționar”: antiwoke, anti „cancel-culture”. Cert, și aici lucrurile au luat-o în direcția soroșistă prin sminteala și indiferența inoculată tinerelor generații și nu numai, dar războiul nu s-a încheiat: victoria progresiștilor în Balcani nu e totală și definitivă! Mai au de luptat! Dovada: bisericile/moscheile încă pline, refuzul categoric al ideologiei de gen, impactul minor al „ideologiei” și psihismului covidopat și reticența (a se vedea refuzul) vaccinării, respingerea migrației și procentul încă prea mic, absolut marginal, de tranși și lgbtqwertyști. Da, estul Europei, Balcanii, rămân ultima redută a Europei, noi, „balcanicii”, fiind, culmea!, ultimii apărători ai tradiției și identității Europene – atâta cât mai e, ultimul bastion de normalitate din această parte a lumii.

Acum putem fi siguri că luptele vor fi crâncene și se vor duce pe toate planurile! Acum poate veți înțelege mai bine ce ne anunța și generalul SRI Anton Rog atunci când vorbea de „inginerie socială” și de lupta „lor” împotriva „campaniilor de propagandă sau dezinformare, de natură a afecta ordinea constituțională”, dar și de ce SRI a revenit oficial și pe cai mari în justiție. Acum sigur punem la locul ei și „Strategia națională pentru vaccinare” și „avocații” ei racolați dintre profesori, medici, „influensări” și chiar preoți! Toate se integrează perfect în STRATEGIA progresistă de a doborî ultima redută de normalitate.

Autor: Dan Chitic

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.