Moneda din buzunar este libertate

0

Bani salariuAm văzut titluri în presă, uneori ironice, cum că Nehammer, cancelarul Austriei, vrea să introducă în Constituție dreptul de a folosi bani lichizi (cash).

Poate că nu înțelegeți importanța unei astfel de măsuri. În plandemie v-ați fofilat cu codurile QR ale altora sau ați făcut vaccinul „la chiuvetă” ca să mergeți la Mall sau în vacanțe, dar produsele de bază puteau fi cumpărate de toată lumea, chiar dacă trecea prin umilința luării temperaturii de către omul de la pază.

Când vor scoate complet banii numerar de pe piață (deja am văzut pe pielea mea asta în foarte multe locuri din Vest, dar am observat direcția inclusiv la o cafenea de la mine din zonă, pe Lizeanu, care nu mai acceptă decât plata cu cardul – iar astfel de spații comerciale proliferează), viața voastră, a noastră, a tuturora, va fi complet la dispoziția autorităților.
Care, exact ca în plandemie, vor face întocmai ce li se dictează din Davos via Bruxelles.
În special mediile corporatiste, dar nu numai, tinerii în general, sunt complet imunizate la pericolul unei astfel de perspective.

Să nu poți dispune de proprii tăi bani, să nu poți face ce dorești cu rodul muncii tale sau moștenirea primită, asta este sclavie totală. Pentru că totul va fi hotărât de scorul tău social, probabil prelucrat de IA în parametri impuși de Big Brother. Iar creditul va fi dat în funcție de obediența ta la directivele date de arafații zonali. Cine nu acceptă, moare de foame.

Acesta va fi finalul Marii Resetări.

Nu luați ușor astfel de provocări și plătiți cât mai des cu bani cash. Ușurința cu care întindeți telefoanele peste cititoarele de la case pe mine mă sperie. Pentru că mâine veți întinde mâna în care va fi tatuat cu siliciu nu doar contul cu banii electronici dați de mărinimosul Big Brother ca indemnizație socială pentru că ați fost cuminți, ci inclusiv ceea ce visați noaptea.

Autor: Iulian Capsali

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.