„Ecce homo!”

0

Nu! Nu sunt Pilat din Pont, deci nu am cum să-L arăt lumii pe Mântuitorul Iisus alături de Baraba pentru a-i supune „sentinței” publice. Crima a fost deja comisă lângă Fortăreața Antonia din Ierusalim. La 1 iunie 1946, poporul român și-a asasinat unul dintre marii săi patrioți, apoi, în acel blestemat decembrie 1989, poporul român a repetat asasinatul. Poate că de aceea Neamul Românesc parcurge de aproape 34 de ani „Drumul Crucii”, urcând repetat Golgota flagelării, prin așa-zisele „alegeri” urmate de „biciuirile” acestui popor „imbecil de tolerant” (Miodrag Stanojevic) de către „aleșii neamului”.

E inutil a înșira, doar de dragul evidențelor istorice, pe pomelnicul rău-făcătorilor numele celor care s-au perindat la „butoanele” țării aproape 34 de ani – le știți prea bine -, încerc doar să aduc în atenție pentru a-i supune judecății pentru faptele murdare care au batjocorit Țara pe care au distrus-o „pas cu pas”, iar sângele vărsat de înaintași în apărarea pământurilor strămoșești l-au direcționat în mașinile de vidanjare. „Unde ești Tu, Țepeș Doamne ?”, a rămas întrebare repetată la nesfârșit al cărei răspuns nu are cum să-și intre în drepturi atâta vreme cât Țara e condusă de psihopați.

Privesc dezorientat în jur și încercând să definesc situația în care se află ceea ce a mai rămas din Republicii Socialistă România, „Stat național, suveran și independent” până la agresiunea piraților globaliști-bushiști-gorbacioviști-și de alte apartenențe decorative, asortată cu minciunile «Europei libere» (liberă de orice noțiune a adevărului – n.n.) și de actul trădător denumit «Declarația de la Budapesta», „uitat” astăzi când președintele și prim-ministrul Ungariei bat câmpii Transilvaniei Românești după „cum vrea mușchii lor”. Mihai Viteazul a fost trădat din nou. Statuia sa de la Oradea a fost dată jos, în locul ei urmând a fi ridicată statuia regelui Ladislau I al Ungariei… doar suntem în România, nu, domnule președinte Iohannis, nu, domnule prim-ministru Ciolacu?

De câțiva ani, localitățile Coloniei Corporatiste sub Ocupație Militară Străină (definiția îmi aparține – n.n.) explodează, sar în aer, parcurile sunt incendiate de mâini criminale, pacienții ard de vii în spitalele de stat, oamenii mor, pompierii pier arși de vii, conduși la moarte sigură de un incompetent suspect autodeclarat „comandant al acțiunii” (nu se mai știe sigur care – n.n.) pe care nimeni nu-l ia la întrebări pentru «Colectiv», pentru avionul pierdut în Apuseni, pentru elicopterul scufundat la Siutghiol, pentru costisitoarele izolete cu efect stealth, pentru spitalele ambulante fantomă, pentru gheșefturile din timpul înșelătoriei mondiale Covid-19, pentru distrugerea sistemului de ambulanță și includerea acestuia în regatul său propriu SMURD…

Privesc în jur și încerc să definesc starea, statutul, respectul față de cetățenii țării și față de Constituția României și chiar apartenența teritoriului. Inspirat de studiul «Psihopatia – un concept mai puţin clarificat» al cercetătorului Gabriel Ungureanu, Dr. în psihologie, despre psihopatie, mă întreb dacă cei care au condus-conduc Colonia Corporatistă sub Ocupație Militară Străină numită încă România după o „judecată” penibilă (mai penibil chiar decât cea din timpul „proceselor” bolșevicului „Tribunal al Poporului” din 1945-1946) finalizată cu ciuruirea soților Ceaușescu, – măcel motivat doar ca măsură de apărare în fața agresiunii unor animale sălbatice – și strig cu amărăciune și revoltă: „Ecce homo!”.

Oricare cetățean, care urmează să devină salariat – fie al sistemului de stat, fie al sistemului privat -, înainte de angajare trebuie să prezinte un act, un certificat medical din care să rezulte starea sănătății sale, respectiv compatibilitatea sa medicală cu postul pe care urmează să-l ocupe. Pentru că de deciziile lor depinde starea de sănătate, de libertate, a tuturor cetățenilor țării, Președintele României, Prim-ministrul României, Miniștrii, inclusiv membrii Parlamentului României au obligativitatea să prezinte – măcar – un certificat de sănătate mintală. Ați auzit domniile voastre de vreo astfel de minune ? Eu, NU! Oare regula «Casei Albe» (unde se împiedică public și periodic, un senil) se aplică și la «Cotroceni», «Victoria» și «Casa Poporului». Chiar imităm toate gesturile Unchiului Sam?

Nu-mi amintesc ca vreodată, personajul nr. 1 al… ce-o mai fi România astăzi, personaj extrem de contestat, cu apucături de navetist la nevastă, excursionist pe meridianele planetei, cu avioane de lux ale unor firme private din străinătate, ciclist de ziua națională și schior, iarna, pe pârtiile austriece, aflat mai mult în concedii de refacere după multitudinea deplasărilor „aiurea-n tramvai”, vizitator de spitale cu măsuri speciale de protecție… să fi prezentat cetățenilor țării starea sa de sănătate (precizez: prioritar, mentală). E firesc oare?

Notă – studiul despre psihopatie este universal valabil, nu?

Preluare: art-emis.ro / Autor: Ion Măldărescu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.