Presa de prin România – mii de știri despre Untold și Neversea, ZERO despre evenimentul internațional al tinerilor ortodocși

0

Când te numești presă dar nu relatezi despre un eveniment internațional.

Când a fost Untold și Neversea, presa a bolborosit într-una despre aceste festivaluri. Bineînțeles, a omis partea cu înjurăturile ”artistice” cântate în fața minorilor, traficul și consumul de droguri, dar a lăudat aceste festivaluri. Televiziuni, posturi de radio și podcasturi au promovat intens festivalurile de anvergură organizate la noi în țară.

Însă presa a omis un eveniment internațional. Mai bine spus a cenzurat din punct de vedere mediatic un eveniment și nu l-a prezentat publicului.

Am căutat pe Google știri despre Întâlnirea Tinerilor Ortodocși de la Timișoara. Am vrut să văd și eu o știre de la Digi24 , StirileProTV , Observator , Stirile Kanal D , Romania TV , Realitatea.NET etc

Au ratat știrea: Patriarhul României se află în mijlocul a mii de tineri.

Am găsit o știre pe Digi24: „Patriarhul Daniel, la Timișoara”

Bineînțeles, știrea este din anul 2014

Din nefericire pentru ei evenimentul a decurs normal și nu au fost incidente.

Dacă era un scandal repede se înghesuiau reporterii.

Se pare că aceste eveniment nu a meritat nici măcar 1 min din spațiul de emisie al televiziunilor.

Acum înțelegeți de ce spun că presa scrie doar despre evenimentele de unde câștigă un interes? Credeți că fac reportaje despre alte festivaluri așa pe gratis? Păi nu au relatat nici despre ediția aniversară a festivalului Mamaia 60. Presa scrisă a mai publicat câte ceva dar televiziunile nu prea spre deloc.

Și cum spuneau unii: Informați-vă din sursele oficiale! Aveți toată încrederea.

La ITO 2023 – Timișoara au venit și tineri din Grecia, Albania, Macedonia, Israel, Palestina, Polonia, Slovacia, Cehia, Serbia, Ungaria, Republica Moldova și Georgia.

Dacă cineva găsește vreo știre difuzată la TV sau radio, să pună link-ul în comentarii și să mă contrazică. Poate am ratat eu ceva fără să vreau.

Aș avea totuși o curiozitate: există vreun reporter din vreo redacție care a vrut să facă o știre despre acest eveniment și i-a fost refuzată solicitarea de către superiori?

Autor: Cornelius Florin

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.