Românașii noștri au o poftă deosebită de a împroșca totul cu rahat

0

Sincer să fiu nu știu care sunt regulile pentru controale anti-doping, dar când câștigi două trofee de grand slam și mai joci alte trei finale, plus câteva semifinale și sferturi de finală, dintr-un foc ți se adună în carieră, numai la marile turnee, zeci de meciuri la care a trebuit să furnizezi probe și la care toți ochii erau pe tine. Cu toate acestea Simona Halep nu a fost prinsă niciodată cu ceva greșit, fiind greu de crezut că o echipă de români anonimi, cu care a lucrat până în 2022, avea atâtea „pile” pe la federațiile și forurile internaționale încât s-o scape pe asta de eventualele consecințe ale prinderii cu mâța-n sac, sau să utilizeze stimulente atât de „cutting edge” încât să nu fie detectate. Ce putea să-i dea unul pe care-l cheamă „Cercel” și să nu vadă ăia la testele anti-doping? Covrigi cu mac? Plăcintă cu iaurt? Borș de lobodă?…

E cu atât mai dezamăgitor să vezi o grămadă de jurnaliști, comentatori și simpli grăitori de opinii aproape juisând din cauză că marea noastră campioană e acum prinsă într-un scandal de dopaj de consecințele căruia, fără îndoială, va răspunde, și pe care va trebui să și le asume. Nu mai contează că scandalul a venit când cariera ei se îndrepta spre apus, și cea mai bună parte a ei rămăsese în urmă. Românașii noștri au o poftă deosebită de a împroșca totul cu rahat, inclusiv titlurile de grand slam și performanțele de dinainte de 2020. „Să moară și capra vecinului” este și va rămâne sportul național de care nu ne putem dezbăra.

Autor: Lucian Sârbu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.