Suntem un popor de oameni cinstiți, corecți și iubitori!

0

Aud mereu: „Suntem un popor de oameni cumsecade, cinstiți, credincioși, cu frică de Dumnezeu, iubitori și toleranți”.

Zău?

Și atunci cum se explică atâta mizerie morală și socială în țara aceasta?

Cum?

Cum se explică că avem atât de mulți hoți și tâlhari?

Cum se explică că avem atât de mulți nemernici care au obținut salarii exorbitante, pensii nesimțite și averi colosale, fără să dovedească alte calități, decât acelea de hoți, aranjori și „descurcăreți”?

Cum se explică?

Cum se explică sumedenia de hoți nemernici care scapă nepedepsiți?

Cum?

Ia se vedem, cine spune că suntem un un popor de oameni cumsecade, cinstiți, credincioși, cu frică de Dumnezeu, iubitori și toleranți?

Cine?

Ia uitați-vă puțin la aceștia!

Ia priviți-i cu atenție!

Nu cumva exact beneficiarii de salarii exorbitante, pensii nesimțite și averi colosale, hoți, aranjori și „descurcăreți” spun acestea?

Nu cumva exact din teapa acestora?

Ba da!

Exact „ajunșii”, „realizații”, hoți nemernici și nesimțiți, care o duc regește și, nu se mai tem că cineva le va cere vreodată socoteală pentru nemerniciile lor, exact aceștia ne aruncă acest „praf în ochi” și… se dau mari credincioși, și mari patrioți!

Exact aceștia!

Un om cinstit, corect, un om care a muncit la greu ca să construiască țara aceasta, care își duce cu greu zilele, care, deși muncește la greu, are doar un salariu de supraviețuire, sau o pensie de mizerie, nu va putea spune NICIODATĂ că suntem de un popor de oameni cinstiți, corecți și iubitori!

Niciodată!

Mai ales când știm bine că avem o istorie plină de trădări și hoții!

Doar dacă este un retardat, sau o slugă ordinară!

Doar atunci!

AMIN!

Îmi cer iertare românilor cinstiți, corecți și capabili, care și-au obținut averi, funcții, diplome, etc, prin capacitățile lor, cinstite și corecte!

Îmi cer iertare, dar ei știu bine că nu lor le sună acestea!

PS – puțin îmi pasă mie de reacția celor care se regăsesc! Puțin îmi pasă! Frați să-mi fie!

Adevărul este adevăr și…. m-am săturat de minciună, de îmi vine să o iau prin munți și să nu mai vin vreodată!

AMIN!

„Cel care vine din brazi”

Autor: Sandu Cătinean


Citește și:

Cea mai mare performanță a lui Ceaușescu

Cea mai mare realizare a lui Nicolae Ceaușescu (pentru că a avut câteva extrem de importante, numai idioții pot susține altceva), o imensă performanță, la drept vorbind incredibilă pentru vremurile noastre, nu este nici industrializarea, nici urbanizarea, ci cumințirea haimanalelor: cum a reușit să țină în frâu canaliile, lichelele și curvele, tâlharii și pușlamalele, gregare și intelectuale, de care, pur și simplu, mustește nația asta, așa cum a făcut-o din toate timpurile, probabil. Cei care în viața de zi cu zi trec astăzi chiar ca niște „oameni de bine”, sunt poate chiar filantropi, dar în datele esențiale ale existenței lor au fost și sunt, simplu, ticăloși. Cea mai mare realizare efectivă este, deci, la un nivel psihologic și este tot cea care a permis și dezvoltarea, industrializarea și urbanizarea unui popor care, cu milioanele, în doar câteva decenii, a schimbat un mod de viață, rural, pe altul, aproape „civilizat” (Citește mai departe…)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.