Armata patrioților 

1
 

Avem jurnaliști, influensări, experți și politicieni (așa-zisele elite) care nu dau doi bani pe România. Care nu ezită să atace tot ceea ce este românesc. Care scot în evidență absolut toate eșecurile noastre și le pun în contrapondere cu civilizația apuseană, cu nivelul de dezvoltare al unor state care nu au cunoscut dictatura comunistă timp de 45 de ani.

Îi știți. Globaliștii fără niciun Dumnezeu, care se închină doar la hârtia de 100 de dolari.

Ei bine, vă puteți imagina că aceste elite au tupeul și chiar nerușinarea de a vorbi despre patriotism? Vă puteți imagina că mor de grija viitorului României? Că se gândesc, cu inima strânsă, că am putea dispărea ca națiune dacă năvălesc rușii, nord-coreenii sau palestinienii peste noi?

Atât de preocupați sunt de soarta țării, încât se întreabă în ce măsură armata română alcătuită din doar 68.000 de soldați și 2.000 de rezerviști ar fi capabilă și de altceva în afară de a se ascunde în cel mai apropiat buncăr. În mod ironic, sunt șase extrem de mari ca armamentul de zeci de miliarde de dolari (antamat de guvernele Ciucă și Ciolacu în perioada „armaghedonului rusesc”) să ruginească în depozite. Cine să piloteze avioane, să tragă cu rachete și să facă opturi cu tancurile americane, dacă tinerii din ziua de azi refuză cu obstinație să se înroleze? A murit de tot patriotismul în România?, se întreabă alde Prelipceanu, Striblea și Petreanu, care s-ar piti în primul dulap, în caz de război.

La inițiativa generalilor din pârlitul Deep State românesc, influensării globaliști au repus pe tapet ideea introducerii stagiului militar obligatoriu. Trebuie să avem măcar vreo 300 de mii de soldați în armata regulată, plus cam tot atâția rezerviști. Ați văzut ce repede s-au mișcat israelienii, cum au strâns aproape jumătate de milion de oameni, pentru a intra cu tancurile în Fâșia Gaza. România încearcă să fie la fel de bine pregătită, că doar n-o să vină americanii să ne apere țara. Ei au alte preocupări, mult mai importante, apropo de situația din Orientul Mijlociu, din Ucraina, din Kosovo și, în perspectivă, din preajma Chinei.

Marea întrebare este dacă românii într-adevăr și-ar apăra țara sau ar fi vorba de apărarea unor interese mai largi, strict globaliste. Oare dacă, prin absurd, ne-ar ataca armata rusă, ar fi o consecință directă a atitudinii noastre, a simplilor cetățeni? Sau o consecință clară a atitudinii nesăbuite a unor politicieni-marionetă, bine ghidonați de gașca de neoliberali din preajma lui Joe Biden?

Numeroși români refuză un astfel de „patriotism” cu iz globalist. Refuză să se înroleze în slujba unor potlogari care mint așa cum respiră și se manifestă ca niște trădători ai intereselor naționale. Totuși, poate că unii dintre români ar pune mâna pe arme. Însă doar ca să-i alunge de la Cotroceni, de la Palatul Victoria și din parlament pe politicenii care s-au vândut pe un pumn de arginți.

Dacă generalul Ciucă și subofițerul Iohannis își doresc o armată numeroasă, capabilă să mânuiască armamentul american care va inunda România, atunci singura soluție ar fi să angajeze mercenari din țările subdezvoltate. Un prim regiment s-ar strânge, cel mai probabil, din rândul curierilor nepalezi de la Glovo. Deja știu să conducă motorete și să se orienteze pe teren, trebuie doar ca premierul Ciolacu să le ofere condiții de viață ceva mai bune.

Un lucru e clar: românii s-au săturat să trăiască în minciună.

Autor: Adrian Onciu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Daaa, poate să vină și Infanteria Stelară în România ca să ne apere de ruși ori de alți invadatori, nici ea și nici pedepsita armată română nu vor rezolva nimic, atâta vreme cât marii șefi se întrețin cu interlopii-„parteneri” deținători ai scutului de la Deveselu sau pupă pantofii politicienilor, ca să-și țină scaunul și să-și continue afacerile.

    Un articol excelent, dar dedicat unui ideal irealizabil!

    Mulți dintre români SE VOR ÎNROLA în slujba globaliștilor, spre a le apăra averile acestora, nicidecum propria țară, din aceleași motive pentru care aceiași români au preferat vaccinarea doar ca să intre la mall sau să plece-n vacanțe exotice. Obediența NU este specifică numai maimuțelor cocoțate la conducerea coloniei! Din păcate asistăm la proliferarea unei structuri asemănătoare Cosei Nostra, care se întinde de la cei din stradă până la cei din birouri, până la cei „aleși” să ne conducă spre un viitor mai prosper, spre o viață mai bună. Să fie clar: NU generalizez! Și în Armată, ca și în Poliție și în Jandarmerie sunt oameni cinstiți care doresc să-și apere Patria și Neamul, dar sunt MUUULT mai multe lepre care conduc România spre distrugere, comparativ cu prima categorie. Sistematic. Ritmic. Cadențat. Fără milă. În plus, istoria ne amintește fiecăruia dintre noi: prin actul de la 23 august 1944, Regele Mihai I a trădat Armata Română, care lupta fix pentru apărarea suveranității și a granițelor naționale. Soldații români s-au trezit pe front, în urma deciziei inepte a bâlbâitului regal, dezarmați, umiliți și luați prizonieri de către sovietici. De atunci, România e percepută în cancelariile lumii ca națiunea care-și trădează aliatul. Ce i-ar determina pe actualii guvernanți (ca și pe „Marele Mut” de la Cotroceni, de altfel) să procedeze într-altă manieră? Concluzia? Armata iubitoare de Hristos a fost decimată pe altarul parvenirii și al intereselor unora cu „stele” multe pe umăr (nu contează că acestea au fost din Pentagon sau de pe plaiurile mioritice), iar unii dintre conaționalii mei și-ar vinde-o și pe mă-sa doar să le fie bine! Se va găsi iarăși un grup minor de consilieri idioți și politicieni veroși care să pună la cale o altă (a câta oare???) lovitură de stat prost gândită și slab organizată într-așa fel încât să nu mai fie necesară plata unor imense despăgubiri de război, ci vinderea/ipotecarea TOTALĂ a României.

    Nu mai am timp și nici chef să amintesc aici de disponibilizarea a zeci de mii de ofițeri, aruncați practic pe drumuri, de cantitățile uriașe de tehnică militară dusă la fier vechi, de întreaga industrie militară, cu mii de specialiști și dotări de ultimă generație, rasă complet de pe fața pământului, de sarabanda politică uluitoare care a schimbat în DEFAVOAREA militarului legile care îi acordau câteva drepturi pe DEPLIN meritate. Câți dintre militarii români, în asemenea condiții, mai poartă în suflet jurământul pentru țară??? Câți dintre ei au mai rămas oameni adevărați, cu o educație serioasă? A fi ofițer al Armatei Române înseamnă și inginer, și constructor de tancuri, de avioane, de rachete, de stații radio sau de radiolocatoare, înseamnă și profesor, și istoric, și medic, și poet sau pedagog, înseamnă ani lungi și duri de studii militare și civile, înseamnă renunțări, sacrificii personale, supunere, respect pentru superiori, dragoste de țară și demnitate. Sunt calități pe care politicienii, care abia au terminat școala generală și și-au cumpărat diplomele de studii cu bani furați, le desconsideră, fără să realizeze vreunul ce s-ar întâmpla cu el și familia sa, cu națiunea, cu alianțele politice și militare imbecile în care s-a băgat pentru faimă și bani și care oricum devin NULE în cazul unui război, cu întregul eșafodaj de minciuni cu care îi amăgește astăzi pe bărbații apți de luptă, dar cu preocupări pe deplin diferite de ceea ce ar semnifica dragostea de glie. E ușor din pix să fii patriot!!! Doar din pix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.