Specialii, cancerul coloniei mioritice

0

Ce șanse de supraviețuire mai are poporul mioritic? Dacă nu vom fi spulberați de al treilea și cel cel mai minuțios elaborat măcel mondial, sigur vom fi devorați de cea mai toxică specie de paraziți, lăcustele rozătoare de salarii și pensii speciale, fie ei politruci, (in)se-curiști, (ne)judecători, porc-orori și ce alte specii de sine-curiști și paraziți speciali s-or mai fi fătat. Acești viermi paraziți sunt cea mai cumplită amenințare nu doar la adresa securității naționale, ci chiar a supraviețuirii noastre ca popor.

Găselnița lăcustelor ne(judecătoare) de a da statul în (ne)judecată pentru niște inventate și aberante drepturi salariale restante și de a-și da căștig de cauză unii altora, asta e cea mai criminală și sfidătoare strategie de haită infracțională de hiene organizate în stil mafiot.

Ca prin minune, hotărârile lătrate de (ne)judecătorii CâCâR-ului ce privesc privilegiile lăcustelor și hienelor speciale sunt respectate cu sfințenie de către toți fanarioții jefuitori din colonia mioritică. Pe când hotărârile behăite în lehamite de aceiași mafioți (ne)judecători ai CîCîRî-ului privind drepturile populimii sunt tratate cu flegme și cu micționări cu boltă de către aceiași fanarioți. Probabil că asta înseamnă să fii mafiot de cea mai înaltă clasă.

Prima misiune a viitorului Tribunal Popular va fi arestarea acestor paraziți (începând cu campionii lăcomiei, (ne)judecătorii CâCâR-ului), judecarea lor în regim de urgență și condamnarea la o scufundare ritualică în apă, timp de minim 10 minute, în colivii individuale. Este cea mai ieftină și ecologică pedeapsă.

Autor: Albert Toma

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.