Bagi banul – bang, le iese pe gură „știința”!

0

După vaccinologii care încercau să ne convingă că o tâmpenie de tehnologie nefolosită nici măcar pe vaci îți ia cu mâna o tuse cu muci, a venit rândul altor cretini, climatologii, să se simtă importanți.

Bagi banul – bang, le iese pe gură „știința”!

„Cel mai cald an din ultimii 125.000 de ani”.

În timpul plandiliei ăștia au interzis tratamentul cu hidroxiclorochină ca urmare a apariției unui sanchi-„studiu” făcut de firma unor indieni fomiști (Surgisphere) care, pentru imagine, angajaseră un model pornografic (deh, era ieftină fata!) pe post de „sales manager”. Studiul a fost retras, firma indienilor a dispărut în neant, între timp s-a aflat și că „directoarea de vânzări” lovea la greu în populație cu diverse părți ale corpului, dar „știința” a rămas.

Viteza cu care acești paraziți fomiști care populează mediul academic din zilele noastre compromit adevărata activitate științifică bazată pe dezbatere, gândire critică, rigoare argumentativă, scepticism, ne va duce direct într-un nou ev mediu. Umanitatea pare să se tâmpească fix pe măsură ce crește numărul universităților.

Autor: Lucian Sârbu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.