„Diversitatea” nu e şi pentru oamenii albi

0

„Diversitatea” este un instrument folosit în lumea occidentală pentru a reduce diversitatea etnică albă. Existența oricărei etnii albe – britanică, suedeză, germană, franceză, italiană, olandeză – este redusă de un număr masiv de imigranți-invadatori, așa cum prezisese romanul lui Jean Raspail, Tabăra sfinților.

Statele Unite cereau cândva imigranților să se asimileze culturii locale și să devină americani. Dar epoca aceea s-a sfârşit. Astăzi americanii trebuie să sărbătorească „diversitatea”, ceea ce înseamnă să fie năpădiți de imigranți din culturi diferite, cu limbi diferite și valori și comportamente diferite. Se presupune că acest lucru ne-ar îmbogăți, însă ceea ce rezultă de fapt este că ne diluăm propria cultură pentru a face loc culturilor imigranților-invadatori. Nici măcar limba engleză nu mai este necesară. N-aţi observat că orice companie pe care o apelaţi răspunde în spaniolă și engleză?

Nu va trece mult până când vom avea un președinte hispanic.

Întreaga lume occidentală este distrusă de multiculturalism. Nu există nicio diferență între multiculturalism și un Turn al Babelului. Este o adunătură de oameni care nu vorbesc aceeași limbă, nu împărtășesc aceleași valori, care nu înțeleg că o națiune este formată dintr-o populație omogenă. O populație divizată de Politica Diversității nu se poate unifica pentru a se opune opresiunii guvernamentale, deoarece nu se pot înghiţi unii cu alţii.

Uniunea Europeană servește la distrugerea identităților europene prin fuzionarea națiunilor etnice în aceeaşi ciorbă multiculturală. Francezii, germanii, italienii, olandezii ies încet încet din istorie și devin „europeni”.

De asemenea, UE subminează identitatea europeană prin faptul că milioane de imigranți-invadatori din Lumea a Treia se revarsă în Europa. Acest lucru diluează și mai mult etnia țărilor europene.

Peste tot în SUA există reclame care încurajează femeile albe să se căsătorească cu negri sau să aibă o relație sexuală cu aceștia, producând copii non-albi. Această stimulare continuă, în ciuda dovezilor că femeile albe căsătorite cu bărbați de culoare sau în relații sexuale cu bărbați de culoare sunt victime ale crimelor într-o rată ridicată (vezi aici)

Americanii, fiind un popor nesupus, obișnuit cu miturile măreției sale, nu au nicio idee despre pericolul în care se află. Conform chiar legilor Statelor Unite, ei au devenit deja cetățeni de clasa a doua. Evoluţia lor este blocată pentru avansarea „populaţiei de culoare” prin admiteri la universitate, angajări și promovări bazate pe rasă.

În școlile publice, copiii albi sunt învățați să nu aibă încredere în părinții lor și că ei și părinții lor sunt rasiști și răspunzători pentru sclavia și opresiunea „oamenilor de culoare”.

De asemenea, sunt învățați că ar putea să nu aibă genul pe care îl indică corpul lor fizic. Încercați să vă imaginați confuzia produsă la o vârstă atât de fragedă.

În esență, populația albă este distrusă atât în privinţa culturii sale, cât şi în ceea ce priveşte existența sa fizică și în propria sa mentalitate.

Are lumea occidentală capacitatea de a se salva? Își înțeleg oamenii albi vulnerabilitatea?

Dacă nu o fac, vor rămâne doar istorie.

Autor: Paul Craig Roberts

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.