Supușii care nu înțeleg și nu recunosc drepturile plutocraților vor fi declarați teroriști și striviți ca niște dăunători periculoși

0

Mulți analiști afirmă că ONU (Organizația Națiunilor Umilite) a comis o gravă eroare atunci când a decis doar înființarea statului Israel, considerând că ar fi trebuit să fie decisă concomitent și înființarea statului Palestina.

Astăzi, constatând cum și de către cine este stăpânită planeta, trebuie să afirmăm sus și răspicat, ONU n-a greșit cu nimic, ei au executat întocmai și la timp ordinul primit, adică au hămăit și ei în limita zgărzii din acel moment. Dovada stă în faptul că acum zgarda le-a fost scurtată și mai mult.

Singura greșeală, dacă ne putem permite să afirmăm așa ceva, aparține stăpânilor planetei de atunci, aceiași cu cei de astăzi (prin fiii și nepoții lor). Probabil că din prea multă modestie (rușinoși, mie-mi spui?), stăpânii iluminați n-au avut curajul să poruncească îndeplinirea întregii pohte ce-o pohteau, oficializarea stăpânirii de către ei a întregii planete și a întregii populimi. Adică instaurarea unei republici totalitare mondiale încă de pe atunci. O republică meritocrată prin excelență, în cadrul căreia liderii iluminați, provenind din poporul ales și a khazarilor afiliați, ar fi condus cu înțelepciune și prin dreapta respectare a intereselor și pohtelor lor, pe toți truditorii planetei. Ce putea fi mai minunat? Probabil că astăzi am fi trăit deja într-o societate perfectă, compusă doar din stăpâni iluminați și din sclavi executanți tolerați. Puteam să fi avut Protocoalele Înțelepților Sionului drept Constituție. Sau Talmudul, de ce nu? Sau o combinație între cele două. Câtă liniște și pace ar fi fost astăzi pe pământ! Am fi trăit exact ca într-un stup de albine, cu deosebirea că noi am fi avut trântori iluminați și albine tolerate.

Lipsa de curaj a plutocraților de atunci ne-a costat deja prea mult. Gândiți-vă, dacă era deja oficializată republica totalitară mondială, poporul ales și-ar fi alocat cât teritoriu ar fi considerat în nemărginita lor înțelepciune că le este util, iar nouă ne-ar fi lăsat suficiente terenuri și plantații pe care să trudim întru folosul și slava iluminățiilor lor. Și toată lumea ar fi fost mulțumită, iluminații că-și îndeplinesc menirea de stăpâni conducători, iar noi, mulțumiți că putem fi utili întru satisfacerea necesităților și capriciilor iluminaților. Și n-am mai fi poluat nici planeta păpușarilor prin existența a miliarde de mâncători inutili, pentru că stăpânii iluminați ar fi vegheat permanent la funcționarea optimă a stupului planetar, prin eliminarea continuă și controlată a mâncătorilor inutili. Cum putea fi mai minunat?

Pe când așa? Ce vedem că se întâmplă prin toată lumea? Haos, războaie, conflicte… Haosul vine mai cu seamă din delicatețea exagerată a păpușarilor iluminați. Din teama de-a nu șoca și traumatiza convingerile și prejudecățile miliardelor de truditori, păpușarii, deși sunt iluminați, au omis să ne anunțe că ei și-au instaurat deja guvernul mondial și decid tot ce urmează să ni se întâmple, lăsându-ne să credem că trăim în aproape două sute de țări independente, libere și mai mult sau mai puțin democratice. Eh, o omisiune scuzabilă, mai ales dacă ținem seama că s-a produs dintr-un exces de bunătate și delicatețe.

Dar se pare că timpul politețurilor și delicatețurilor a trecut. Iluminații au cam ajuns la capătul răbdării și se simt îndreptățiți să-și facă ordine, așa cum cred ei de cuviință, pe planeta ce le aparține în totalitate. Supușii care nu înțeleg și nu recunosc drepturile plutocraților vor fi declarați teroriști și vor fi striviți ca niște dăunători periculoși. Restul supușilor vor îngenunchea smeriți și vor aplauda zeloși toate acțiunile de extirpare comandate de către păpușari, sperând ca, măcar pentru o vreme să mai fie tolerați ca truditori pe planeta păpușarilor. Slava!

Autor: Albert Toma

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.