Atentat asupra vieții..!

0

UE a decis că fiecare cetățean va primi în scurt timp un „Pașaport de Carbon” personal, în care vor fi contabilizate emisiile de CO2 legate de activitățile persoanei respective pe parcursul unui an, respectiv al vieții.

Simpla „activitate” de a fi în viață, adică de a trăi, emite CO2 în atmosferă prin expirație. S-a calculat că în medie, un om emite 1 kg de CO2 pe zi. (Dacă face mult sport sau se hărjonește sexual des, cantitatea de CO2 poate fi de 5 kg pe zi…, cu glumele vin mai târziu…!).

Dar pentru ca să trăiască, omul trebuie să mănânce, să bea apă, să se încălzească, să se spele, să se deplaseze cu diferite mijloace de transport, să călătorească cu avionul, sau cu trenul, să se îmbrace, trebuie să consume energie electrică casnică…, în fine, o grămadă de activități care toate generează CO2. În funcție de modul de viață al individului și de consumul acestuia, i se va calcula o amprentă cantitativă de Carbon în Pașaport. Adică cât Carbon a generat prin modul lui de viață!

Proiectul prevede o cotă de emisie de 4 tone de CO2 pe an și pe persoană. Ceea ce depășește această cotă va fi taxat financiar, ca penalizare.

Un mic exemplu: în medie, cetățenii americani produc circa 16 tone de CO2 anual, nu știu cum s-a calculat dar așa spun statisticile.

Până și consumul de hârtie igienică are un aport la amprenta individuală de Carbon. Dacă mai te și bașești devii de-a dreptul infractor…! O paria socială!

Vorbind la modul cel mai serios, acest proiect este apocaliptic…, chiar criminal!

Ciclul vieții pe Pământ este un ciclu al Carbonului în final.

În acest context am fost întrebat dacă fac mult sport și expir astfel mult Carbon. Am întrebat la rândul meu dacă se pune și sexul?

– Se pune, a zis expertul.

– Atunci… nu fac sport chiar deloc…!

El Comandante.

Autor: Jean Maurer

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.