Lumea s-a uitat la Tucker ca să afle ceea ce voi știați, dar ați refuzat să transmiteți publicului

0

Toți „jurnaliștii” quality români iau poză de mimoze ofuscate și zic că interviul lui Tucker Carlson cu Putin a fost plictisitor, că n-a adus nimic nou, că ei știau lucrurile care s-au zis etc.

Bine, măh. Să admitem. Nu mă îndoiesc că le știați, fiindcă asta e treaba voastră de jurnaliști, să fiți la zi cu informația.

Dar acum, dacă sunteți sinceri cu voi și cu noi, puneți-vă următoarea întrebare: dacă ziceți că au fost numai lucruri vechi, știute, „ce zice Putin de obicei”, VOI le-ați adus vreodată la cunoștința publicului?

Măcar așa, ca să știm și noi care sunt toate punctele de vedere care se ciocnesc în Ucraina, să știm pe ce dăm banii, de ce cheltuim ca demenții pe înarmare.

A, nu? Niciodată? Aham.

Păi vedeți? Asta e diferența. De-asta s-a uitat lumea la Tucker și nu se mai uită la voi. Lumea s-a uitat la Tucker ca să afle ceea ce voi știați, dar ați refuzat să transmiteți publicului. Fiindcă voi nu sunteți jurnaliști și nu lucrați pentru informarea obiectivă a publicului. Voi sunteți niște gunoaie și niște mercenari care scrieți la comandă, pe banii cui vă plătește.

Autor: Lucian Sârbu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.