Nu cred că vreodată, pe acest pământ, au trăit oameni mai „ieftini” decât trăiesc astăzi

0

Astăzi.

Nu îi mai judecați pe părinții adolescenților „ciudați”, din această societate. Părinții de astăzi nu sunt repere (modele) pentru această generație de copii. Această generație de adolescenți au ca modele diferite personaje dubioase din mediul online, indivizi și individe cu milioane de urmăritori pe rețelele de socializare.

Astăzi, toate prostituatele, agramate, needucate, alcoolice, consumatoare de droguri sunt modele pentru această generație de adolescenți. Astăzi, toți „peștii”, traficanții de droguri, oameni de cea mai joasă clasă, sunt idolii puștilor cu vârste între 16 și 20 de ani.

Astăzi, este imposibil să nu îi dai acces unui asolescent la internet (astăzi, se face școală cu telefonul în mână, conectat la internet), adică locul unde milioane de oameni stau live pe Tik Tok, unde se înjură mai ceva ca la ușa cortului, se amenință reciproc, folosesc preponderent expresii cu tentă sexuală și pentru acest circ grotesc alți zeci de mii de oameni le oferă bani.

Astăzi, nu există un job decent prin care o tânără să câștige mai mulți bani, decât ar câștiga dacă se prostituează, dacă se dezbracă pe rețelele de socializare și în acest mod intră tot într-o rețea de prostituție, prin care are posibilitatea să călătorească mult, să se cazeze în locații scumpe, să fie clienta restaurantelor cu stele Michelin etc.

Astăzi, nu există un job din care un puști să facă mai mulți bani, decât ar face dacă se apucă să vândă droguri și carne vie. Și aici mă refer la acei puști care provin din familii sărace, fără prea multă educație și școală. Dar, nu doar la ei, sunt și copii care provin din familii înstărite și care vând droguri, astăzi.

Trăim într-o societate atât de tembelă, încât, astăzi, ai ocazia să auzi, constant, de la persoane de diferite vârste: „Nu mai ești acceptat în această societate, dacă nu consumi alcool și droguri”.

Este ireal în ce hal s-a ajuns.

Prostituția, prostia, consumul de alcool, consumul de droguri, te validează în această societate.

De la cel mai infect mediu (colțul străzii dintr-un cartier rău famat) până la cel mai înalt nivel din instituțiile de stat, aceste lucruri ingrate sunt esențiale: pentru a fi acceptat, pentru a face rost de bani.

Ca persoană, care niciodată nu a consumat alcool, nu a fumat (nimic, nici măcar țigări cu nicotină), vă recunosc că în absolut toate anturajele în care „aterizez” sunt percepută ca fiind persoana care nu ar avea ce să caute în acel mediu. Lumea se întreabă ce caut în acea locație, ce urmăresc (pe cine), ce vreau să văd etc.

Astăzi, dacă nu consumi alcool, droguri, dacă nu te ia cineva din wc (unde fie te droghezi, fie îți dai mațele afară de beată ce ești) ești percepută fie ca fiind spion, fie ca făcând parte din „Servicii” și ești în misiune. Dacă nu mă deranjează? Deloc. E ok așa, decât să fiu percepută ca o alcoolică și drogată, e mai bine așa. E o barieră „groasă” între noi, în acest caz, e ok.

Nu cred că vreodată, pe acest pământ, au trăit oameni mai „ieftini” decât trăiesc astăzi. Mai lipsiți de respect pentru propria persoană.

Păcat de tinerii din ziua de azi. Nu îi judecați, ei doar „dansează” după ritmul în care se mișcă societatea.

Astăzi, dacă întrebi un adolescent care este ultimul proiect profesional al unuia dintre părinții săi s-ar putea să nu știe să îți răspundă, însă cu siguranță știe la ce hotel din Dubai este cazată, în această săptămână, una dintre cele mai mari prostituate din București (alcoolică, dependentă de droguri etc).

Niciodată, prostia și lipsa de respect pentru propria persoană nu au fost mai bine plătite, decât astăzi, în această societate. Sunt absolut convinsă de acest aspect, mai „jos” nu se poate, nu există, acesta este ultimul nivel.

Autor: Cristina Isabela Lăpădătoni

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.