E ca și când le-ai spune grădinarilor să își depoziteze castraveții în pod utilizând furca

1

Din 2025, tot țăranul care are mai puțin de 10 ha va fi obligat să cultive … tufișuri sau boscheți pe un sfert din suprafața deținută. Maxima vine de la birocrații bruxelezi, că nu făcuseră suficiente nefăcute. Măsura e bună, cică, pentru însănătoșirea solului – acel sol care a fost secătuit cu chimicale, hibrizi și plante modificare genetic. Acel sol pe care nu mai e voie cu vaci, că se bășesc cam mult și poluează. În caz că nu vor fi cultivat tufiș, țaranii vor putea fi amendați de autoritățile interne, care se vor călca pe picioare să probeze scundei și neglorioasei porți birocratice că sunt “cei mai elevi silitori” din câți se pot semnala. Amenzile vor fi drastice, exemplare, executate silit prin vânzarea terenurilor micilor exploatatori nemiloși…

Nu e ca și când ai vinde castraveți grădinarilor. E mai mult. E ca și când le-ai spune grădinarilor să își depoziteze castraveții în pod utilizând furca.

Gheorghe Piperea

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Daca pui o tabla printre cei 4 dinti ai furcii obti o lopata cu care vei manipula mai usor castravetii. Bineinteles ca nu trebuie sa lipseasca si o bucata din omniprezenta sirma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.