Al doisprezecelea ceas

0

SUA și-au exprimat dezamăgirea în ceea ce privește colaborarea Rusia-China, transmițându-le chinezilor că nu pot sta cu fundu-n două bărci. Discreți cum îi știm, americanii de fapt spun transparent că Europa nu poate colabora cu China, dacă aceasta din urmă colaborează cu Rusia, țara care „reprezintă un pericol pentru stabilitatea europeană”. Astfel, în doi timpi și trei mișcări, americanii i-au fript pe europeni, condamnându-i la foame.

Pionul european a ajuns idiotul util al celei mai degenerate puteri din istorie. Niciodată un imperiu decadent nu și-a putut menține o putere atât de mare, în ciuda decadenței sale. Asta însă nu înseamnă că imperiul hegemonic american este invulnerabil, ci că încă mai are hălci de carne pe care să le arunce haitelor de lupi flămânzi care-i dau târcoale.

După ce au distrus Europa din punct de vedere energetic, propunându-i „varianta de nerefuzat” de a cumpăra hidrocarburi americane la prețuri de șapte ori mai mari, acum SUA amenință că vor trimite câinele european să lupte cu propriile-i puteri cu haita de lei euro-asiatici. Ajunsă, ca efect al confruntării cu Rusia, precum un câine jigărit, Europa se declară gata să declare război Chinei. Orice om normal la cap ar râde și cu fundul de o asemenea perspectivă. Doar că istoria recentă ne arată cum oamenii normali la cap au râs și de „perspectiva” europenilor de a-și pune ștreangul de gât blocând hidrocarburile rusești. S-a dovedit astfel că imbecilitatea conducătorilor UE depășește orice limită a imaginației.

Cum au combătut europenii penuria energetică? Prin două direcții: prețuri și propagandă. Culmea, în loc de o revoltă generalizată, s-au obținut idioții docili care vorbesc deschis despre binefacerile somnului la 14 grade și despre cum temperatura de 19 grade în casă în timpul iernii este de fapt una benefică. Se va petrece la fel și cu China?

Văzând gradul de imbecilitate al cetățeanului european, n-aș paria pe varianta rațională. Mai mult, situația ne arată că se pregătește ceva mult mai monstruos. Ursula anunță încă de pe acum că e gata să instaureze un sistem de cenzură și de teroare demn de Orwell. Din ciclul „războiul e pace”, Ursula se suie pe știrea privind tentativa de asasinarea a lui Robert Fico și spune că dezinformarea nu mai poate continua și că ea, cu pieptu-i de aramă, „va vaccina europenii împotriva dezinformării”. Știu că vă pufnește râsul, dar dacă vă amintiți de teroarea vaccinării impusă de această nulitate, parcă vă îngheață zâmbetul pe buze.

Declarația Ursulei e de o perplexitate crasă. Nicio vorbă despre faptul că ăla care a comis tentativa de asasinat era parte a unui partid din ALDE (care acționează în Parlamentul European sub aripa idiotului Macron, Renew Europe), nicio vorbă despre faptul că nevastă-sa era ucraineancă (încă nu am confirmarea decât dintr-o sursă, dar ținând cont de acțiunea idiotului util tind să cred că informația e adevărată!), nicio vorbă că tentativa de asasinat s-a făcut în numele idealurilor clamate de Ursula. Nu! Ursula o sucește ca la Ploiești, propunându-ne o Europă a terorii.

Situația e mult mai gravă decât credeți! Europa e în prăpastie din punct de vedere financiar. Industria îi este distrusă, iar politica verde a secat-o. Dar ei se uită la ceilalți, despre care ne spun că sunt pe marginea prăpastiei, exact precum comuniștii în alte vremuri. Ceea ce se mai numește azi „prosperitate europeană” este întreținută cu greu, totul bazându-se pe o ipotetică înfrângere a Rusiei și jefuire a imenselor sale resurse. Doar că nu poți cheltui la nesfârșit pe credit, chiar dacă pe moment interesele creditorilor coincid cu ale tale. În plus, aventura războiului comercial cu China e una complet dementă, care va avea ca efect în Europa o penurie greu de imaginat acum. Dacă vă întrebați cum vor fi rezolvate problemele, răspunsul e mai mult decât intuitiv: prin propagandă și teroare. Teroarea cenzurii e elementul care va veni pe ușa din față după ce alegerile europene vor fi terminate. De altfel, falsa prosperitate nu mai poate fi ținută pe picioare. De aceea s-a dat și ordin ca alegerile să se țină cât mai rapid, iar partidele așa-zis „extremiste” să fie faultate pe față.

Suntem într-un război total. După cum v-am spus pe celelalte canale ale mele, semnele se văd deja limpede. China aruncă datoria americană, iar banii îi plasează în aur sau în rezolvarea dezechilibrelor interne. În vizita la Beijing a lui Putin „a fost scăpat” un moment în care Putin afirmă că modelul de plăți în monede proprii dintre China și Rusia urmează să fie replicat la nivelul întregului BRICS, bănuiesc eu prin intermediul platformei distribuite UNIT. Aceasta va lăsa brusc fără relevanță o mare cantitate de dolari, care se vor întoarce furioși în piață mărind inflația. De altfel, inflația e văzută inclusiv de republicani ca o soluție în vederea depășirii problemelor financiare care deja nu mai pot fi ținute în frâu. Însă, inflația dorită de oficialii americani, dublată de inflația indusă de dedolarizare, urmează să pună bazele unei hiperinflații cum am văzut doar la economistul Mugabe.

De ce vă tot repet toate aceste elemente care, de altfel, se văd limpede? Deoarece urmăresc să-i rup pe cât mai mulți de aburii propagandei, pentru a înțelege că vremurile care vin sunt complet diferite de toată normalitatea anormală care li se vinde. Iar salvarea fiecăruia depinde de ceea ce face în acest al doisprezecelea ceas.

Preluare: Trenduri Economice / Autor: Dan Diaconu

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.