America, rata natalității scade la cel mai scăzut nivel, depopulare

1

Rata natalității în Statele Unite ale Americii a scăzut la cel mai scăzut nivel de la începutul înregistrărilor, potrivit unui nou raport al Centrului Național pentru Statistici de Sănătate.

Insuficiența cardiacă, accidentele vasculare cerebrale, cheagurile de sânge și cancerele cu apariție rapidă în rândul tinerilor altfel sănătoși au făcut ca rata mortalității să crească vertiginos în SUA, în timp ce scăderea rapidă a nivelului de fertilitate în rândul persoanelor aflate la vârsta fertilă a făcut ca rata natalității să cadă în prăpastie, scria Ziua News.

Doar 3,59 milioane de nașteri au fost înregistrate în SUA în 2023, cel mai mic număr de la începutul înregistrărilor, potrivit unui raport al NCHS. Datele relevă că rata generală de fertilitate a scăzut cu 3% față de anul precedent, ajungând la doar 54,4 nașteri la 1.000 de femei de vârstă fertilă (definite ca având între 15 și 44 de ani).

Între timp, rata totală de fertilitate a fost de doar 1,61, în scădere semnificativă de 2% față de 2022. Rata de natalitate din SUA este acum mult sub nivelul de înlocuire de 2,1 și, dacă nu ar fi fost vorba de imigrația în masă, societatea s-ar fi confruntat cu un colaps demografic.

Colapsul demografic, cunoscut și sub numele de „depopulare”, se referă la fenomenul unei scăderi bruște și ireversibile a numărului de persoane în viață într-o societate. Datele NCHS relevă faptul că tinerii par să fie afectați în mod disproporționat de pierderea fertilității. Rata natalității în intervalul de vârstă 20-24 de ani a scăzut cu aproape 50% din 2007.

Singura grupă demografică care a înregistrat o creștere a ratei natalității a fost cea a femeilor hispanice, dintre care multe sunt nevaccinate, cu un câștig modest de 1% din 2022. Brady Hamilton, autorul principal al raportului NCHS, explică faptul că echipa sa s-a bazat pe datele certificatelor de naștere pentru a oferi o imagine a tendințelor populației din SUA și că nu sunt responsabili de investigarea factorilor care stau la baza acestora.

În timp ce experții avertizează că este posibil ca populația SUA să nu-și mai revină niciodată din criza de fertilitate și că va fi nevoită să continue să importe zeci de milioane de imigranți, presa mainstream a sărbătorit știrea. Potrivit Scientific American, „scăderea populației va ușura presiunea pe care opt miliarde de oameni o exercită asupra planetei”.

„Acolo unde modelul nostru actual de creștere nesfârșită și profituri pe termen scurt sacrifică oamenii vulnerabili și viitorul planetei, declinul populației ar putea ajuta la crearea unui viitor cu mai multe oportunități și o lume sănătoasă și bogată din punct de vedere biologic”.

Detaliile ONU arată că Africa este singura regiune cu o populație în creștere. Restul lumii a fost afectat de o „criză a fertilității” pe care Bloomberg susține că „nimeni nu a prevăzut-o”.

Țările cu cele mai mari rate de natalitate din lume în 2023 se află toate în Africa, continentul cel mai puțin vaccinat de pe planetă, dintre care Niger (6,73), Angola (5,76) și Republica Democrată Congo (5,56).

1 COMENTARIU

  1. Pai neicusorilor, cine are de caștigat din reducerea semnificativa a GOYMILOR (așa ne denumesc ei, diavolii din umbra cortinei care manipuleaza complexul satanic militar-farmaco – chimico – bancar (rotșildienii cu fed.rez și bancca angliei ) ? Ce etnie spurcata inchinatoare la diavol imparte lumea in doua, ei spurcații și restul guymilor pe care-i considera animale ? Ce adunatura de suboameni se afla in spatele tuturor crimelor de pe planeta, inclusiv al GENOCIDULUI contemporan din statul PALESTINA, – Fașia Gaza, unde scarnaviile subumane nu au ce cauta ? Li s-a dat 7% din teritoriul statului Palestina, naparcilor care au scapat , au fentat legile stabilite la Wansee de regretatul Reinhardt Heydrich și de la 7% au ajuns sa stapaneasca cu de-a sila 80 le suta din Palestina !!! Scarnaviile subumane trebuie exterminate, dar sa nu mai scape nici una !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.